Računalništvo, telefonija
03.12.2019 10:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ključ do uspeha je v tebi!

Ključ do uspeha je v tebi!
Ključ do uspeha je v tebi!

Slogan »Ključ do uspeha je v tebi« nadaljuje kampanjo »uresniči nemogoče« (make it possible), s katero želi Huawei potrditi, da posamezniki lahko spremenijo svet. Tokrat so v ospredju motivacijske zgodbe, ki dokazujejo, kako pomembna je resnična predanost.


Video prispevek prikazuje štiri junake: baletko, bobnarja, deskarko na valovih in očeta samohranilca. Vsak se po najboljših močeh bori za uresničitev svojih sanj. Sanje so na začetku videti lahko dosegljive, pa vendarle na pot pridejo padci, težke preizkušnje, nemalokrat dvomi in solze. Uspe le vztrajnim.

.

Huawei s sporočilom želi spodbuditi, da nikdar ne smete obupati in prenehati pisati svoje sanjske zgodbe. Če padete, vstanite in poskusite znova. Ko vam hočejo vzeti pogum, dokažite, da zmorete. Pokažite svojo predanost ciljem in sanjam, v katere resnično verjamete. To je moč, ki lahko premaga katero koli oviro.

Vsakdanje trdo delo in zgodbe, ki človeka oblikujejo, mu dajo značaj. Te zgodbe so bile navdih za Huaweiev video posnetek. Edino v sebi namreč nosimo moč, da dosežemo, kar smo se namenili. Zato je posnetek zgled poguma, ustvarjalne moči, poln čustev in zgodb, v kateri lahko vsak najde svojo.

»Vsak izmed nas se lahko vsaj za en trenutek najde v teh navdihujočih zgodbah, a z zgodbo želimo potrošnikom posredovati jasno sporočilo, da smo in bomo vztrajali za njih,« je ob začetki kampanje povedal Matjaž Kermelj, direktor pri Huawei Slovenija.

Vas posnetek spodbudi k vztrajnosti? Poglejte ga tukaj!

Več o motivacijskih zgodbah pa najdete na tem mestu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več