Šola kuhanja – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Šola kuhanja

Opis:

Knjiga Šola kuhanja je mednarodna knjižna uspešnica. V knjigi so na 368 straneh zbrani recepti, opremljeni z več kot 1000 fotografijami, ki vam, korak za korakom, prikazujejo vse stopnje priprave jedi: od testenin, riža, kruha, mesa, zelenjave, morske hrane, do jajčnih jedi in sladic. Vse recepte boste z lahkoto preizkusili v svoji kuhinji.

S pomočjo fotografij in natančnih navodil se boste naučili tehnik čiščenja, priprave in rezanja zelenjave, mesa in rib. Naučili se boste sami doma izdelovati vrhunske italijanske testenine, svoje goste pa zagotovo navdušili s sladicami, narejenimi po receptih iz te knjige, ki bi bile v ponos vsakemu slaščičarju.

Knjiga je namenjena tako tistim, ki se kuhanja šele lotevajo in ne vedo, kako začeti, kot tudi tistim, ki želijo svoje kuharsko znanje izpopolniti.

Tudi vi lahko postanete pravi kuharski mojster. Ne verjamete? Potrebujete le nekaj domišljije, nekaj strasti, obilje dobre volje in seveda veliko vaje. Pa veselo na delo in dober tek!

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem DIDAKTA D.O.O. RADOVLJICA (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808