Tečaj Capoiere – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Tečaj Capoiere - 8 obiskov

Igra capoeire se danes izvaja v “rodi”, to je krogu, ki ga s svojmi telesi tvorijo capoeiristi. Pomemben del rode je orkester oz. “bateria”, ki je sestavljena iz različnih inštrumentov. Najpomembnejši inštrument je “berimbau”, ki naznani začetek in konec rode, določa hitrost igre in ima pomemben simbolni pomen, povezan z zgodovino afro-brazilskega prebivalstva. Ostali inštrumenti, ki tvorijo baterio so “pandeiro”, “atabaqui”,”agogo” in “reco-reco”. Capoeiristi se pri igranju na inštrumente praviloma izmenjujejo, pojejo in ploskajo, znotraj kroga pa se odvija premišljena igra dveh capoeiristov.

V tem tečaju dobite 8 obiskov vadbe campoeire, katere lahko izvedete pri Športno in kulturno društvo Capoeira Slovenija.

O terminih ter krajih izvedbe se dogovorite pred začetkom vadbe.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s Športno in kulturno društvo Capoeira Slovenija. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888