Programska oprema
26.10.2007 09:40

Deli z drugimi:

Share

Vpogled v tehnologije za preprečevanje neželene pošte

Z rešitvijo IronPort Centralized Management je upravljanje sistema z več IronPort napravami še vedno enostavno, učinkovito, zanesljivo in varno. Na ta način so lahko srednje velika in tudi največja podjetja prepričana, da imajo vse aktivne in redundantne naprave nameščene iste aktualne nastavitve. Velika podjetja in ponudniki storitev lahko s pomočjo tega sistema učinkovito upravljajo še tako zapleteno infrastrulturo s podatkovnimi in tehnološkimi centri kjerkoli v svetu. Izkušnje kažejo da lahko s pomočjo centraliziranega upravljanja zmanjšamo administracijo dveh naprav za polovico časa in čas administracije velikih sistemov za celo več kot 90%.

Pomembnejša dejstva o IronPort Centralized Management:
o S pomočjo trislojne arhitecture (three tier architecture) lahko konfiguriramo vsako napravo posebej, skupino naprav ali naenkrat kar vse naprave, ki jih imamo pod nadzorom. Vsako nastavitev lahko spreminjamo na vsakem od teh treh nivojev posebej, s čimer je dosežena fleksibilnost, s katero lahko ustrežemo vsaki omrežni topologiji ali poslovni potrebi.
o Preko tehnologije omrežja z več gospodarji (multi-master network) je dosežena povezava vsake IronPort naprave z vsemi drugimi. Na ta način se izognemo potrebi po centralni napravi, ki upravlja in nadzoruje vse druge, ki pa hkrati pomeni veliko tveganje zaradi morebitne okvare (single point of failure). Administrator z zadostnimi prioritetami lahko iz katerekoli naprave nadzoruje vse druge, za to ni potrebna nobena posebna (in dražja) ‘master’ naprava.
o Pri administracija naprav so zadoščeni vsi morebitni pogoji glede varnosti. Komunikacija z napravo (in med napravami) podpira autentifikacijo, kodiranje in ohranjevanje integritete.
o Intuitiven uporabniški vmesnik omogoča enostavno upravljanje več naprav. Vsaka stran prikazuje nastavitve na vseh napravah, ki jih upravljate. Izvjanje in namestitev sprememb je enostavna, administrator pa lahko namesto grafičnega uporabniškega vmesnika uporablja tudi ukazno vrstico.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več