Delavnica »Učinkovita komunikacija -> Boljši odnosi« – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Vaučer za delavnico »Učinkovita komunikacija -> Boljši odnosi«

Delavnica Učinkovite komunikacije in motivacije

Brez komunikacije v življenju ne gre. Pa to res dobro počnemo? Ali se nam zaradi neprimerne komunikacije krhajo odnosi v službi, doma, slabša delovni rezultat?

Delavnica vam preko aktivnega sodelovanja ponudi pogled v vaš način in način komunikacije drugih. Spoznali boste notranje vzgibe za različna vedenja in se preko praktičnega orodja SDI naučili izogniti oz. omiliti nepotrebne konflikte.

Delavnica je namenjena prav vsem, ki

potrebujete orodja za vzpostavljanje učinkovitih odnosov s strankami, sodelavci. Namesto analiziranja »kaj« ljudje delajo ali govorijo boste razumeli »zakaj« ljudje komunicirajo na različne načine.

želite ohraniti učinkovite odnose ne samo, kadar poteka vse brez težav, temveč tudi, ko se znajdete v konfliktu.

vplivate na povišano motivacijo zaposelnih , preprečujete neupravičene konflikte, odgovarjate za učinkovitost ekipe, doseganje rezultatov in pri tem potrebujete zavesten izbor načina vedenja, kako to vzpostaviti.

Po delavnici boste lahko:

– zgradili produktivnejše poslovne in osebne odnose,

– prepoznali in obvladali konflikte,

– razlike v vzgibih med ljudmi znali izkoristiti za pozitivne spremembe.

Predavateljica

Nataša Dremelj je dolgoletna strokovna sodelavka v podjetju S&T Slovenija,odgovorna za razvoj zaposlenih, kvalificirana SDI moderatorka, ki uspešno izvaja delavnice Učinkovite komunikacije, kot del koncepta razvoja voditeljstva.

Kaj moderatorka meni o pomembnosti komunikacije v odnosih (tako službene kot privatne), o povezanosti komunikacije in motivacije, teoriji zavedanja in še marsičem, si preberite v prispevku: ogled intervjuja.

Delavnico izvajamo tudi za zaključene skupine. Pokličite 01 5855 691 ali nam pišite na znanje@snt.si za ponudbo.


Načrtovani termini izvedbe enodnevne delavnice:

  1. 06. december 2012
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem S&T d.o.o. (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več