Telefonija
03.04.2007 07:46

Deli z drugimi:

Share

Nokia 5070: zabava in funkcionalnost


Nokia 5070

Novi mobilni telefon Nokia 5070, katerega zasnova sloni na potrebah mladih uporabnikov, odlikuje prepričljiva kombinacija zabavnih in uporabnih funkcij namenjenih današnjemu socialno povezanemu mobilnemu uporabniku. Zahvaljujoč številnim možnostim sporočanja, zabave in poosebljanja Nokia 5070 premore vse, kar potrebuje sodobna mobilna naprava.

Popoln nabor funkcij namenjenih sporočanju bo s pomočjo besedilnih, glasovnih in slikovnih sporočil zagotovo zadovoljil vse uporabnikove potrebe po povezovanju. Uporabnika samo nekaj pritiskov na tipke loči od kontaktnih podatkov prijateljev ter na hitro sestavljenega in poslanega sporočila. Ko je primernejše hitro glasovno sporočilo, Nokia 5070 ponuja možnost pošiljanja hitrih zvočnih sporočil Nokia Xpress. In ker je en sam posnetek vreden tisoč besed, lahko uporabnik s pomočjo vgrajene kamere ujame dragocene trenutke s prijatelji, na izletih in drugih življenjskih situacijah ter z njimi obogati večpredstavnostna sporočila.

Ko ni zaposlen z ohranjanjem stikov, lahko uporabnik uživa v zabavi, ki jo telefon Nokia 5070 ponuja. Zahvaljujoč vgrajenemu UKV radiu lahko hitro in enostavno izbira med najbolj vročimi radijskimi postajami v mestu, prodajnemu paketu pa so priložene še stereo slušalke. Če se morda želi sprostiti ob igri, na telefonu najde prednaložene igre Java, kot je npr. izjemno popularna igra Sudoku. Večnamenski telefon Nokia 5070 s pomočjo vgrajenega spletnega brskalnika omogoča tudi uporabo interneta, npr. preverjanje športnih rezultatov ali pregledovanje filmskih sporedov.

Kljub temu, da je edinstven, bo vsak uporabnik zagotovo želel svoj telefon Nokia 5070 še dodatno poosebiti. Na voljo ima melodije zvonjenja v formatu MP3, ki zagotavljajo, da bo telefon ob vsakem zvonjenju odražal slog, razpoloženje ali glasbeni okus svojega lastnika. Ob tem ima uporabnik na voljo še množico ozadij in tem, ki jih lahko naloži in svojemu telefonu doda še več osebnega dotika.

Telefon Nokia 5070 omogoča do 3,5 ure pogovorov in do 12 dni stanja pripravljenosti. Na voljo je v dveh novih barvah, rdeči in modri. Telefon bo na voljo v drugem četrtletju letošnjega leta.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več