Obvestila podjetij
05.10.2010 13:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

i-Track asset tracking

i-Track je prva popolna in visokotehnološka rešitev, ki je namenjena upravljanju celotnega niza poslovnih procesov. Popolno sledenje sredstev in optimizacija procesov znatno zmanjšata stroške in povečata zadovoljstvo strank, zaradi česar se poveča njihova lojalnost izbrani znamki.Vsa sredstva, ki jih pokriva sistem i-Track, so sledljiva v vsakem trenutku, zaradi česar se močno poveča gospodarnost ravnanja z njimi. I-Track lahko integriramo v vsako sodobno poslovno okolje in proizvodni obrat.
i-track
i-track

INTEGRACIJA
Standardizirani in že pripravljeni vmesniki omogočajo integracijo z obstoječimi ERP sistemi v okolju uporabnika. Pretok informacij med i-Track in ERP sistemi zagotavlja izvajanje analiz s kombinacijo podatkov iz obeh virov, rezultat so poslovne analize in poročila izjemne uporabne vrednosti.

PODPORA IN VZDRŽEVANJE
i-Rose zagotavlja zanesljivo podporo uporabnikom, kot tudi izvrstne storitve pri razvoju programske opreme in vzdrževanja.

OBVEŠČANJE
Sistem avtomatsko obvešča o pomembnih dogodkih in eskalacijah preko elektronske pošte, SMS sporočil ali avtomatskega glasovnega sporočila. i-Track omogoča ugotavljanje in odpravljanje napak na daljavo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem i-Rose d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri i-Rose d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

i-ROSE_logotip s simbolom-2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem i-Rose d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več