Obvestila podjetij
23.06.2010 09:34
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garmin Izziv za rekreativne športnike

Garmin Izziv za rekreativne športnike
Garmin Izziv za rekreativne športnike

Garmin Izziv je nova spletna družabna platforma blagovne znamke Garmin v Sloveniji. Splet je vedno pomembnejše komunikacijsko in promocijsko orodje in temu ‘izzivu’ je Garmin odgovoril.

Garmin je pripravil prvo spletno tekmo v Sloveniji – tekmovalci in uporabniki Garmin izdelkov bodo imeli priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu, kjer se bodo seštevali dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh. Najboljši po posameznih kategorijah (skupni kilometri in višinska razlika) pa se bodo tako vsak mesec potegovali za praktične nagrade. Poskrbljeno bo tudi za skupinsko vadbo, kjer se bodo lahko prijatelji znotraj skupine med seboj primerjali, tekmovali in s tem dodatno motivirali.

Z novim portalom bodo vsi uporabniki Garmin izdelkov dobili dodatno storitev v obliki družabne spletne platforme, kjer se bodo lahko primerjali z ostalimi uporabniki Garminovih osebnih športnih naprav, z njimi tekmovali ali samo izbirali najbolj atraktivne in največkrat uporabljene Garminove trase.

Spletno mesto bo služilo tudi predstavitvi Garminovih promotorjev in njihovi interakciji z ostalimi rekreativci. V letošnji sezoni bodo tako glavni obrazi Garmina Anja Križnik Tomažin, Miro Kregar, Katja Višnar, Matic Romšak, Jaroslav Kovačič, Anica Živko in Nejc Žnidarčič. Garmin Ekipa bo tako na portalu delila koristne nasvete z vsemi uporabniki portala, na portalu bo možno dobiti informacije o njihovih treningih, nasvetih vsem rekreativcem in še mnogo več. Poleg tega bodo na portalu predstavljeni tudi najbolj vroči izdelki, ti bodo predstavljeni na prvi strani portala.

Garmin Izziv je tako izziv vsem slovenskim rekreativnim športnikom, tudi tistim, ki (še) ne uporabljajo Garminovih izdelkov. Spoznajte Garmin izdelke preko naše ekipe in uživajte v svojih športnih podvigih!

Za več informacij obiščite www.garmin-izziv.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več