Računalništvo, telefonija
30.06.2018 04:17
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če imate težave s svojim Huaweijem, jih lahko rešite na tej platformi

Če imate težave s svojim Huaweijem, jih lahko rešite na tej platformi
Če imate težave s svojim Huaweijem, jih lahko rešite na tej platformi

Huawei je v zadnjih letih postal eno največjih imen na področju mobilne telefonije. To ni presenetljivo, saj iz leta v leto predstavlja boljše telefone, s katerimi konkurenca vedno težje meri svoje moči.

Letos je v ospredju njihova serija telefonov P20, ki obsega tri modele – P20 Pro, P20 in P20 lite. Najzmogljivejši je seveda prvi, ki ponuja številne napredne funkcije. Pohvali se lahko z velikim 6,1-palčnim AMOLED zaslonom, 6 gigabajti RAM-a, 128 gigabajti notranjega prostora, izjemno baterijo in s kar trojnim glavnim fotoaparatom, ki med drugim omogoča fotografiranje v ločljivosti 40 MP, 3-kratni optični zoom in snemanje ultra počasnih posnetkov pri 960 sličicah na sekundo. Seveda ta predstavlja le vrh Huaweijeve ponudbe, v kateri se nahajajo še številni drugi telefoni.

Od tehnične pomoči do nasvetov in testov naprav
A tako kot to velja praktično za vsako napravo v obstoju, se tudi pri kakšnem Huaweijevem telefonu kdaj pojavijo težava oziroma mu kaj ponagaja. Za takšne primere so zato pri Huaweiju v Sloveniji (ter ločeno tudi na Hrvaškem in v Srbiji) vzpostavili novo platformo, Huawei Forum, na katerega se lahko obrnejo vsi uporabniki, ki imajo kakršnokoli vprašanje glede Huaweijevih telefonov in njihovih drugih naprav. Forum seveda ni namenjen le reševanju težav, ampak tudi izmenjavi mnenj in nasvetom glede uporabe različnih funkcionalnosti Huaweijevih naprav, primarno telefonov in tablic, prav tako pa bodo na forumu objavljali teste naprav in periferne opreme.

S forumum želi Huawei uporabnikom v prvi vrsti omogočiti stalno komunikacijo in tehnično podporo v vsakem trenutku, prav tako pa imajo uporabniki zdaj možnost neposredne komunikacije s predstavniki podjetja, izmenjave informacij o Huaweijevih napravah, vpogleda v raznolikost funkcij naprav, za katere niso vedeli in možnosti odkrivanja, kako lahko servisirajo svojo napravo, če je treba.

S tem so pri Huaweiju naredili velik korak v smislu svoje spletne predstavitve in tudi razpoložljivosti, hkrati pa tudi svojega napredka in razvoja. Z takšno komunikacijo bodo imeli namreč bolj pristen in neposreden stik z uporabniki, tako da bodo iz prve roke dobili njihova mnenja o tem, kaj jim je všeč in kaj jih moti. To pa jim bo konec koncev pomagalo tudi pri razvoju telefonov, kjer bodo še lažje upoštevali uporabniške želje in potrebe.

Mobilno tehnologijo želijo približati širšim množicam
Spletno mesto huaweiforum.si ima 8 glavnih kategorij z različnimi temami, med katerimi najdete aplikacije, forum, video vsebino, servis in drugo. Kot pravi direktor Huawei Slovenija, Matjaž Kermelj, pa so še posebej ponosni na kategorijo tehnični genij, kjer bodo obiskovalci lahko prebrali blog in gledali video vsebine t. i. Tech Geniusa, katerega poslanstvo je z zanimivo, informativno in podrobno vsebino približati mobilno tehnologijo širši javnosti.

Huawei forum najdete na tej povezavi, registirate pa se lahko na tem mestu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več