Računalništvo, telefonija
01.08.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

Najbolj težko pričakovane igre avgusta 2017

Najbolj težko pričakovane igre avgusta 2017
Najbolj težko pričakovane igre avgusta 2017

Med njimi so Tacoma, LawBreakers, Sonic Mania, Uncharted, Madden in Mario + Rabbids. Zbrali smo nekaj najboljših in najtežje pričakovanih videoiger, ki prihajajo v letošnjem avgustu, seveda pa tukaj niso zbrane vse, kajti nekatere igre imajo napovedan datum izida za avgust, vendar podjetja niso dokončno potrdila datumov. Katere se pa vi najbolj veselite? Vaših mnenj in dodatnih predlogov bomo zelo veseli v komentarjih.

Tacoma – 2. avgust (MacOS, Windows PC in Xbox One) — Soustanovitelj podjetja Fullbright, Steve Gaynor, trdi, da je Tacoma tako kot Gone Home, zgodba o ljudeh. “Zgodba o teh šestih ljudeh, ki so bili vrženi v situacijo, sedaj pa lahko vidimo kako jih kriza potegne skupaj oz. jih potisne narazen. Koliko podrobnosti odkrijete o teh ljudeh pa je odvisno v celoti zgolj od vas samih”, je še dodal.

Ark: Survival Evolved – 8. avgust (Linux, MacOS, PlayStation 4, Windows PC in Xbox One) — Igra Ark: Survival Evolved je izšla na Steamu že junija 2015 in je kar hitro postala ena najbolj zaželjenih iger. Sedaj, ko se ekipa pri Studiu Wildcard pripravlja na komercialno izdajo, je cena igre dva-krat večja. Nas prav zanima, ali upravičeno?

LawBreakers – 8. avgust (PlayStation 4 in Windows PC) — LawBreakers je klasična ekipna streljačina, ki je nastala izpod rok Cliffa Bleszinskija, ustvarjalca igre Gears of War. Igra LawBreakers bo v ZDA stala 29.99 dolarjev — “Brez 60-dolarskih eksperimentov”, je komentiral Bleszinski. Opozoriti pa je potrebno, da bo večigralski način na PlayStation 4 zahteval PlayStation Plus naročnino.

Agents of Mayhem – 15. avgust (PlayStation 4, Windows PC in Xbox One) — Igra Agents of Mayhem je sprva bila mišljena kot jasen preskok od serije Saints Row, vendar so ustvarjalci dodali malce dodatne vrednosti. Agents of Mayhem je polna pretiravanja, vendar vseeno odlična tretje-osebna streljačina, katere rdečo nit sestavljajo nadčloveški super junaki. Poleg vsega tega so ustvarjalci poskrbeli za dobršno mero humorja.

Nidhogg 2 – 15. avgust (MacOS, PlayStation 4 in Windows PC) — Originalni Nidhogg je bil dokaj minimalističen, tokrat pa je stvar nekoliko drugačna. Nadaljevanje igre Nidhogg 2 ima enake cilje, mendranje svojih nasprotnikov, brcanje v njihova orožja in poleg tega se znajdemo v izjemno barvitih, ZF kulisah.

Observer – 15. avgust (Linux, MacOS, PlayStation 4, Windows PC in Xbox One) — “Kaj bi naredili, če bi vaši strahovi bili uporabljeni proti vam?”Rafal Basaj z ekipo opisuje igro Observer kot nekaj grozljivega, ki se dogaja v Vzhodni Evropi, v nekem “kiber-punk” univerzumu. “Osredotočamo se na globino zgodbe in okoljsko pripovedovanje zgode”, je še dodal. V igri smo postavljeni v vlogo detektiva in opazovalca (“observerja”), z znanjem, ki ga premoremo pa skeniramo strahove drugih.

Sonic Mania – 15. avgust (Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC in Xbox One) — Sonic Mania, Segina vrnitev legendarnega Sonica je za zveste oboževalce zanimiva iz večih razlogov, predvsem pa zaradi razvijalskega pedigreja. Vsi, ki so na kakršenkoli način vključeni v novo igro, imajo globoke korenine v Sonic igralski skupnosti. To vključuje tudi Christiana “Taxmana” Whiteheada in Simona “Stealtha” Thomleya, ki je najbolj znan po igri Sonic Megamix.

Madden NFL 18 – 25. avgust (PlayStation 4 in Xbox One) — Najnovejša lastnost tradicionalne igre ameriškega nogometa je igralni način “Longshot”. Protagonist zgodbe, Devin Wade, bivši zvezdnik študentske lige, je bil iz nogometnih igrišč odsoten kar nekaj let in sedaj se z velikimi težavami skuša vrniti. “Longshot” je v bistvu prvi pojav univerzitetnega športa v EA Sports videoigri od leta 2013, ko je bila prekinjena serija iger NCAA Football.

Absolver – 29. avgust (PlayStation 4 in Windows PC) — Absolver je “hand-on-hand” borilna igra, kjer igralci zbirajo poteze/gibe/udarce in jih nato “zlepijo” skupaj v svoj personalizirani borilni način. Ekipa razvijalcev premore kar nekaj navdušencev na borilnimi veščinami in animacije to resnično pokažejo.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle – 29. avgust (Nintendo Switch) — Igra vsebuje like iz dveh vetrov, igre Rabbids in Mario. Raziskovanje po tipičnem Super Mario svetu temelji na dveh scenarijih, in sicer raziskovanja ter streljanja s sovražniki. Mario + Rabbids Kingdom Battle je nastala pod okriljem Ubisofta v sodelovanju z Nintendom.

Life Is Strange: Before the Storm – 31. avgust (PlayStation 4, Windows PC in Xbox One) — Prvi trailer igre Life is Strange: Before the Storm je bil predstavljen na Microsoftovi razvijalski konferenci E3. Glavna lika igre bosta lika iz istoimenske izdaje Life is Strange iz leta 2015, Chloe Price in Rachel Amber. Before the Storm bo sestavljena iz treh poglavij, za razliko petih epizod igre Life is Strange, ki je nastala pod okriljem studia Dontnod Entertainment.

Resident Evil: Revelations – 31. avgust (PlayStation 4 in Xbox One) — V igri Resident Evil: Revelations se ponovno pojavita veterana serije Jill Valentine in Chris Redfield. Zgodba se odvija med dogodki Resident Evil 4 in Resident Evil 5 na zapuščeni križarki z imenom Queen Zenobia.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847