Igre
24.11.2021 16:41

Deli z drugimi:

Share

500 iger za eno naročnino

Računalniške igre so kar drage, sploh če kupujemo vsako posebej. Podjetje iz ZDA je našlo rešitev, ki omogoča za eno mesečno naročnino dostop do 500 različnih iger.
Igre so na voljo za vse popularne naprave na tržišču
Igre so na voljo za vse popularne naprave na tržišču

Za igranje ne potrebujete nobene zmogljive naprave, niti ni potrebno nalagati iger na vsako napravo posebej. Tudi čakanje je odveč. Za delovanje zadošča samo internetna povezava s hitrostjo vsaj 6 MB/s in nekaj prostega časa.

Mesečna naročnina znaša nekaj več kot 14€, aplikacije pa so na voljo za Android, iOS, Mac OS, Linux in na pametnih televizorjih (s podporo za Chromecast).

Naročnina ni pogojena z vezavo, tako da jo lahko prekinete kadarkoli, pri igranju pa lahko uporabljate tudi Xbox One Controller.

Igre so razdeljene v več popularnih kategorij, tako da boste zagotovo našli vsaj eno, ki vam bo všeč. Podjetje se prav tako zavezuje k varovanju osebnih podatkov.

Igranje lahko začnete na eni napravi in kasneje (ali takoj) nadaljujete na drugi. Z eno naročnino lahko ustvarite 5 pod-računov, za vaše prijatelje, sosede, znance … Za najmlajše uporabnike pa podpirajo še starševski nadzor. Seveda pa še najbolj pomembno dejstvo, oglasov ni.

Celotna zadeva je trenutno še v fazi razvoja, tako da lahko pride do morebitnih manjših zapletov.

Vas zanima več iz te teme?
Video igre

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AIDA TEAM d.o.o.

Ljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Tel: 051 233 458, 041 794 798
Ena vidnejših in tehnološko naprednejših tiskarn na območju osrednje Slovenije je tiskarna Aida iz Kamnika. Vodi jo družinsko podjetje, ki deluje že 30 let, strankam pa  poleg ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več