Računalništvo, telefonija
31.05.2018 10:30

Deli z drugimi:

Share

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga
5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

Podjetje Ceneje, ki upravlja vodilne portale za primerjalno nakupovanje v regiji – slovenski potrošniki najbolj poznajo spletni portal ceneje.si – se je uvrstilo med marketinško najbolj napredna podjetja v Sloveniji. Ob tej priložnosti razkrivajo, kaj danes odloča o uspešnosti marketinga!

Podjetje Ceneje se je uvrstilo med 3 najboljša slovenska podjetja na področju b2b marketinga. Bilo je eden od finalistov za nagrade marketinška odličnost leta 2018, ki jih je včeraj podelilo Društvo za marketing Slovenije na 23. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu. Ob tem dosežku je direktor podjetja mag. Darko Dujič razkril, kaj delajo tako dobro, in med drugim povedal, da celotna strategija podjetja v središče postavlja sodobnega potrošnika in njegovo izkušnjo.

Kdo so bili finalisti?

Drugostopenjska komisija v sestavi predsednika komisije dr. Mitje Pirca (DMS, Indigo Consulting / Datafund), Marka Lukića (Lumar IG), Maje Lapajne (Steklarna Hrastnik), Aleksandre Brank (Abena), Petre Čadež (Droga Kolinska), Petra Frankla (Finance), Ane Putrih (Svetovalke za marketing), Viktorije Radojević (Mercator) in Matevža Šmalca (A1) je izbrala 9 finalistov v 3 kategorijah. V kategoriji b2b podjetij sta se poleg podjetja Ceneje za nagrado potegovala še DEWESoft in Knauf Insulation, nagrado pa je na koncu prejela marketinška ekipa Knauf Insulation.

Pri DMS so takole pojasnili, zakaj so Ceneje uvrstili med finaliste:
“Podjetje Ceneje ne izkazuje zgolj interne marketinške miselnosti, temveč razmišlja tudi širše ter skrbi za razvoj stroke v poslovnem svetu in družbi. Komisija ugotavlja, da podjetje gradi celotno kategorijo spletnih trgovin. Majhnim lokalnim prodajalcem dajejo možnost, da se pojavijo na globalnem trgu. Podjetje je tudi s pomočjo marketinga postalo izjemno pomemben igralec na trgu spletnih trgovin.”

Direktor podjetja Ceneje mag. Darko Dujič takole pojasnjuje ta dosežek:

“Ponosni smo, da smo postavljeni v sam vrh podjetij v Sloveniji. Že sama družba, v kateri smo v finalu, pove veliko o razsežnosti dosežka. V zadnjih treh letih smo naredili pomembne razvojne korake in z našim transformativnim poslovnim modelom uspeli, da so ceneje.si, jeftinije.hr, idealno.rs in idealno.ba ter smind.si in smind.hr postale ključne spletne platforme za potrošnike in spletne trgovce v regiji, ki delujejo na novih digitalnih pravilih poslovanja. Tako vsak mesec skoraj dva milijona potrošnikov informiramo o preudarnih nakupih ter lokalnim specializiranim trgovcem omogočamo uspešen nastop na spletu in hiter zagon prodaje.”

5 skrivnosti za uspeh marketinga

V podjetju Ceneje z vami ekskluzivno delijo 5 ključnih področij, ki so prepričala strokovno komisijo:

  1. Marketing je samostojni oddelek, ki ima pomembno vlogo v podjetju, saj je odgovoren za razvoj produktov, interakcijo s potrošniki in rast poslovanja. Sodeluje pri vseh strateških odločitvah, s fleksibilnimi proračuni, in zasleduje ključne kazalnike učinkovitosti, ki so postavljeni na ravni podjetja. S tem neposredno prispeva k ciljem na nivoju podjetja.
  2. Marketing potega v luči digitalne transformacije, saj se ukvarjajo z v učinke usmerjenimi marketinškimi aktivnostmi, ki so praviloma izvedene na različnih digitalnih platformah. V ta namen uporabljajo napredne digitalne kanale in predvsem orodja in rešitve za mobilno platformo.

»» Poglejte še ostale 3 skrivnosti


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več