Računalništvo, telefonija
31.05.2018 10:30

Deli z drugimi:

Share

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga
5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

Podjetje Ceneje, ki upravlja vodilne portale za primerjalno nakupovanje v regiji – slovenski potrošniki najbolj poznajo spletni portal ceneje.si – se je uvrstilo med marketinško najbolj napredna podjetja v Sloveniji. Ob tej priložnosti razkrivajo, kaj danes odloča o uspešnosti marketinga!

Podjetje Ceneje se je uvrstilo med 3 najboljša slovenska podjetja na področju b2b marketinga. Bilo je eden od finalistov za nagrade marketinška odličnost leta 2018, ki jih je včeraj podelilo Društvo za marketing Slovenije na 23. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu. Ob tem dosežku je direktor podjetja mag. Darko Dujič razkril, kaj delajo tako dobro, in med drugim povedal, da celotna strategija podjetja v središče postavlja sodobnega potrošnika in njegovo izkušnjo.

Kdo so bili finalisti?

Drugostopenjska komisija v sestavi predsednika komisije dr. Mitje Pirca (DMS, Indigo Consulting / Datafund), Marka Lukića (Lumar IG), Maje Lapajne (Steklarna Hrastnik), Aleksandre Brank (Abena), Petre Čadež (Droga Kolinska), Petra Frankla (Finance), Ane Putrih (Svetovalke za marketing), Viktorije Radojević (Mercator) in Matevža Šmalca (A1) je izbrala 9 finalistov v 3 kategorijah. V kategoriji b2b podjetij sta se poleg podjetja Ceneje za nagrado potegovala še DEWESoft in Knauf Insulation, nagrado pa je na koncu prejela marketinška ekipa Knauf Insulation.

Pri DMS so takole pojasnili, zakaj so Ceneje uvrstili med finaliste:
“Podjetje Ceneje ne izkazuje zgolj interne marketinške miselnosti, temveč razmišlja tudi širše ter skrbi za razvoj stroke v poslovnem svetu in družbi. Komisija ugotavlja, da podjetje gradi celotno kategorijo spletnih trgovin. Majhnim lokalnim prodajalcem dajejo možnost, da se pojavijo na globalnem trgu. Podjetje je tudi s pomočjo marketinga postalo izjemno pomemben igralec na trgu spletnih trgovin.”

Direktor podjetja Ceneje mag. Darko Dujič takole pojasnjuje ta dosežek:

“Ponosni smo, da smo postavljeni v sam vrh podjetij v Sloveniji. Že sama družba, v kateri smo v finalu, pove veliko o razsežnosti dosežka. V zadnjih treh letih smo naredili pomembne razvojne korake in z našim transformativnim poslovnim modelom uspeli, da so ceneje.si, jeftinije.hr, idealno.rs in idealno.ba ter smind.si in smind.hr postale ključne spletne platforme za potrošnike in spletne trgovce v regiji, ki delujejo na novih digitalnih pravilih poslovanja. Tako vsak mesec skoraj dva milijona potrošnikov informiramo o preudarnih nakupih ter lokalnim specializiranim trgovcem omogočamo uspešen nastop na spletu in hiter zagon prodaje.”

5 skrivnosti za uspeh marketinga

V podjetju Ceneje z vami ekskluzivno delijo 5 ključnih področij, ki so prepričala strokovno komisijo:

  1. Marketing je samostojni oddelek, ki ima pomembno vlogo v podjetju, saj je odgovoren za razvoj produktov, interakcijo s potrošniki in rast poslovanja. Sodeluje pri vseh strateških odločitvah, s fleksibilnimi proračuni, in zasleduje ključne kazalnike učinkovitosti, ki so postavljeni na ravni podjetja. S tem neposredno prispeva k ciljem na nivoju podjetja.
  2. Marketing potega v luči digitalne transformacije, saj se ukvarjajo z v učinke usmerjenimi marketinškimi aktivnostmi, ki so praviloma izvedene na različnih digitalnih platformah. V ta namen uporabljajo napredne digitalne kanale in predvsem orodja in rešitve za mobilno platformo.

»» Poglejte še ostale 3 skrivnosti


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več