06.12.2011 15:15
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 novih multifunkcijskih naprav A4 Kyocera hitrosti 30 ter 35 strani v minuti

Nove naprave Kyocera zamenjujejo dosedanje, s priznanji organizacije BLI nagrajene modele FS-1128MFP, in FS-1028MFP, uporabnikom pa prinašajo dodane funkcionalnosti in višjo hitrost tiskanja (35 strani na minuto).
5 novih multifunkcijskih naprav A4 Kyocera hitrosti 30 ter 35 strani v minuti
5 novih multifunkcijskih naprav A4 Kyocera hitrosti 30 ter 35 strani v minuti

Novi napravi FS-1135MFP in FS-1035MFP bosta zamenjali dosedanje, s priznanji organizacije BLI nagrajene modele FS-1128MFP, FS-1028MFP in FS-1028MFP/DP, uporabnikom pa prinesli dodane funkcionalnosti in višjo hitrost tiskanja (35 strani na minuto).
Novi vstopni poslovni modeli FS-1130MFP, FS-1030MFP/DP in FS- 1030MFP so opremljeni s ključnimi funkcionalnostmi in lahko tiskajo s hitrostjo 30 strani na minuto. Z odlično omrežno integracijo in varnostnimi funkcijami so idealni za potrebe malih delovnih skupin tako v malih pisarnah kot večjih podjetjih.
Vseh pet naprav standardno omogoča obojestransko tiskanje, kopiranje in barvno skeniranje. FS-1130MFP in FS-1135MFP se prodajata kot napravi »4-v-1« z opcijsko funkcionalnostjo faksa. Vse naprave z izjemo osnovnega modela FS-1030MFP imajo 50-listni obračalni podajalnik papirja za hitro delovanje in preprosto uporabo. Prav tako je za vse značilno izredno hitro delovanje, saj je prva kopija natisnjena že po 6,9 sekundah.
Ob že poznanih funkcijah dosedanjih večnamenskih naprav Kyocera A4, novi modeli prinašajo tudi širok nabor novih funkcij za preprostejše in varnejše dokumentne procese. Nove možnosti zajemajo kopiranje dvostranskih osebnih dokumentov na en list papirja s pomočjo namenske programske tipke in podporo opcijskemu overovljanju uporabnikov s pametnimi karticami. Prav tako je na voljo funkcija zasebnega tiskanja za varno delo z zaupnimi dokumenti, kjer je za začetek tiskalniškega opravila treba vedeti samo osebno kodo.
Še manjši vpliv na okolje
Z novimi modeli večnamenskih naprav A4 Kyocera Mita nudi možnost znižanja porabe energije na zelo nizko raven. Po eni minuti se lahko aktivira vgrajen način mirovanja, ki takoj zmanjša porabo energije na od 7,8 do 10,6 vatov na uro. Funkcija samodejnega izklopa napajanja, ki je sedaj na voljo pri vseh novih napravah, zagotavlja skladnost s prihodnjimi zahtevami EU in zniža porabo energije pri izklopljeni napravi na samo 0,5 vata na uro.
Vsestranski okoljski pristop zaključuje uveljavljena tehnologija KYOCERA ECOSYS z dolgotrajnimi komponentami, kar zmanjša količino odpadkov in prihrani denar.
Nizki stroški za visoko hitrost
Premijska modela FS-1035MFP/DP in FS-1135MFP tiskata, kopirata in skenirata s hitrostjo 35 strani na minuto. Zaradi tehnologije ECOSYS in nizkih stroškov tonerja so skupni stroški tiskanja glede na tiskalniški razred izjemno nizki. Modeli, ki tiskajo s hitrostjo 30 strani na minuto, pa so zanimivi zaradi nizke nakupne cene in privlačne cene za natisnjeno stran. Nove črno-bele večnamenske naprave so že na voljo pri podjetju Xenon forte.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku