Življenjski slog
28.05.2024 12:20
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 novih kriptovalut, ki se bodo uvrstile na Binance & Coinbase

Z uvrstitvijo na borzo na platformah, kot sta Binance in Coinbase, lahko hitro pridete do velikih donosov na področju kriptovalut.

V tem članku zato obravnavamo pet žetonov, ki bi lahko bili naslednji uvrščeni na te borze. V tej analizi so upoštevana merila za uvrstitev na borzo teh platform in predhodne uvrstitve na borzo. 

1. Dogeverse

Prva kriptovaluta, ki bi lahko bila uvrščena na Binance in Coinbase, je Dogeverse. Za ta projekt je na začetku veliko zanimanje, velike borze pa si bodo želele delček akcije.

Dogeverse je meme kovanec z več verigami, ki je na voljo na Ethereumu, Solani, Base, Avalanche, BSC in Polygonu.

Trenutno poteka predprodaja, v kateri je bilo zbranih kar 15 milijonov dolarjev.

Ta skupni znesek odraža vztrajno zanimanje skupnosti, ki ga spodbujata primer uporabe brez primere in robustna tokenomika. Trdna tokenomika je dejansko še en dejavnik, ki ga Binance in Coinbase iščeta pri novih uvrstitvah.

Čeprav je Dogeverse meme kovanec, si ekipa prizadeva za dolgoročni potencial z mehanizmom stakinga, ki uporabnike nagrajuje za zaklepanje njihovih žetonov. Trenutno je v igri 53-odstotni APY, ki pa se bo z rastjo sklada za stavljanje zmanjšal.

Predprodaja Dogeverse je v zaključni fazi, zato imajo udeleženci na trgu še zadnjo priložnost za nakup, preden se žeton začne prodajati na borzah.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Sealana

Sealana je nov meme kovanec na Solani, ki je trenutno v predprodaji. Projekt se eksponentno pospešuje, kar kaže, da ga bodo borze prvega reda morda upoštevale, ko se bo približal svojemu koncu predprodaje..

Sealana sledi načrtu, podobnemu prejšnjim senzacijam predprodaje Solana, kot sta Book of Meme in Slerf, ki sta po začetku prodaje na borzi podrla rekorde.

BOME je postal najhitreje rastoč meme kovanec, ki je dosegel tržno vrednost 1 milijarde dolarjev in je bil v dveh dneh po začetku prodaje uvrščen na borzo Binance. Omeniti velja tudi, da je Sealana presegla predprodajo BOME, saj je Sealana zbrala 2,5 milijona dolarjev, medtem ko je BOME zbrala 2 milijona dolarjev.

Sealana ima tudi duhovito zgodbo o Sealu, ki živi v kleti svoje mame in trguje z meme kovanci v upanju, da bo obogatel in si kupil Lambo.

To odlično odraža degeneriran duh skupnosti meme kovancev Solana, zato ni presenetljivo, da je njena predprodaja tako dobro sprejeta.

Obiščite predprodajo Sealana

3. WienerAI

Druga kriptovaluta z umetno inteligenco, ki se bo uveljavila na borzah prvega reda, je WienerAI. Ta projekt je edinstven hibrid kriptovalute umetne inteligence in meme kovanca, ki ekstrapolira najboljše iz obeh svetov za ogromen potencial izdelkov in skupnosti.

Predprodaja projekta je v teku in je do zdaj zbrala 2,7 milijona dolarjev. Trenutno je njegova cena 0,00071 USD, ki pa se bo med kampanjo zviševala, naslednje zvišanje pa bo čez dva dni.

WienerAI uvaja nov koncept trgovalnega bota, ki mu lahko uporabniki postavljajo vprašanja, on pa bo preiskal trg in poiskal najboljše priložnosti za nakup.

Poleg tega rešuje težave z uporabniško izkušnjo pri sklepanju poslov na verigi z brezplačnim, takojšnjim, MEV-odpornim in noobom prijaznim izvajanjem poslov neposredno iz aplikacije dApp projekta.

S tem se vzpostavi robusten primer uporabe, ki je fiksiran med dvema najbolj vročima trendoma na področju kriptovalut. Glede na njegov pomemben zgodnji uspeh bi se lahko velike borze kriptovalut zanimale za ta projekt.

Obiščite predprodajo WienerAI

4. Pepe

Naslednji žeton, ki je pripravljen za uvrstitev na prvo raven borze, je Pepe. Medtem ko je projekt leta 2023 kotiral na borzi Binance, še ni bil uvrščen na Coinbase.

Kljub temu je Coinbase uvrstil žeton za trgovanje z večnimi terminskimi pogodbami na svoji institucionalno usmerjeni enoti, Coinbase International Exchange.

Pepe je v zadnjih tednih doživel bliskovit vzpon. Zato analitiki predvidevajo, da se bliža uvrstitev na glavno platformo Coinbase. Na to je opozoril priljubljeni trgovec z meme kovanci Davie Satoshi, ki je zapisal:

„Na kaj čaka Coinbase? PEPE je tik pred tem, da se uvrsti med 20 najboljših, in poglejte, kdo je tik pred njegovo potjo! Polygon, Litecoin, Chainlink itd. Pepe ni več šala. Je zelo, zelo resničen.“

Pepe je nedavno pokazal tudi relativno moč v primerjavi z drugimi velikimi meme kovanci, kot sta Dogecoin in Shiba Inu, ki sta uvrščena na Coinbase.

5. Bittensor

Na seznamu težkih kategorij, ki jih je treba spremljati, je tudi Bittensor. Ta projekt je vodilni blockchain za umetno inteligenco in pogosto velja za eno najzmogljivejših kripto inovacij zunaj Bitcoina.

Žeton si je pred kratkim zagotovil kotacijo na borzi Binance, kar nakazuje, da ga bo morda kmalu uvrstila tudi Coinbase.

To potrjuje tudi direktor družbe Coinbase Conor Grogan, ki priznava, da je Bittensor del „enega prvih legitimnih sodelovanj“ med kriptoprojektom in umetno inteligenco.

Cena Bittensorja, ki še dodatno podpira uvrstitev na borzo Coinbase, danes strmo narašča, saj je proizvajalec grafičnih procesorjev Nvidia objavil dobiček nad pričakovanji. To predstavlja ugoden precedens za projekte umetne inteligence in bi lahko povečalo zanimanje Coinbase.


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več