Aplikacije in dodatni programi
11.04.2023 09:26

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (76. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Overlord of Chaos

Cena: Brezplačno

Overlord of Chaos je strateška igra z elementi “kingdom-building” iger. Rekrutirate zgodovinske junake, gradite mesta in napredujete skozi igro. Dobra lastnost igre je med drugim tudi to, da dobivate nagrade tudi, ko ste brez povezave. Overlord of Chaos se precej opira na gacha elemente, saj obstaja več načinov za pridobivanje junakov. Bojevanje je precej preprosto – oblikujete majhne vojske in se borite proti drugim. Ker je igra relativno nova je težko je napovedati, kako dobro se bo odrezala na dolgi rok, vendar ima zagotovo potencial.

Prenos iz Google Play trgovine!

Mood Journal

Cena: Brezplačno

Mood Journal je še ena aplikacija v dnevniškem slogu, ki omogoča spremljanje svojega razpoloženja. Ta aplikacija je bila dodatno promovirana v izboru urednikov v Google Playu za april. Očitno so navdušeni nad dnevniki razpoloženja. Mood Journal je takole na prvo žogo precej prijetna aplikacija. Ima dobro in elegantno uporabniško izkušnjo ter zelo dobro uporabnost. S pomočjo nekaterih zabavnih grafov lahko spremljate svoje razpoloženje na dolgi rok in vidite, kako se spreminja skozi čas. Za odklepanje nekaterih funkcij morate gledati nekaj oglasov, sicer pa deluje zelo dobro.

Prenos iz Google Play trgovine!

Another Dungeon

Cena: Brezplačno

Another Dungeon je brezdelna MMORPG igra, ki namesto realistične grafike uporablja pikselno umetnost namesto. Another Dungeopn se igra kot večina MMORPG-jev. Sledimo zgodbi, opravljamo različne stranske naloge, se borimo proti zlobnim šefom, se potapljamo v jame in še več. Seveda je brezdelni del super, da igra veliko stvari opravi sama, vendar se za nekatere stvari še vedno lahko odločimo sami. Obstaja tudi PvP način, če želimo recimo tekmovati proti drugim igralcem. Ta igra, kot večina novih Android iger, ima nekaj potenciala, vendar le, če nam je všeč brezdelni način igre. Oboževalci MMORPG-jev bodo verjetno želeli nekaj bolj tradicionalnega.

Prenos iz Google Play trgovine!

Voidpet

Cena: Brezplačno / $3.99 na mesec / $39.99 na leto

Voidpet je mešanica dnevnika razpoloženja (ja, še enega) in neke vrste igre. Ta vam omogoča, da zbirate domače živali in jih razvijate. S tem, ko zaupate svoja dejanska, resnična čustva tem živalim, sledite svojemu razpoloženju skozi čas. Nekateri ljudje igro igrajo samo zaradi same igre, drugi pa jo uporabljajo kot nekakšen dnevnik. Namen aplikacije je pomagati igralcem razmišljati bolj pozitivno in se bolje spopadati z negativnimi čustvi. Omogoča vam tudi, da si zastavite cilje, vključuje pa tudi nekaj meditacijskih elementov. Voidpet je zanimiv pristop k spremljanju razpoloženja.

Prenos iz Google Play trgovine!

Higan: Eruthyll

Cena: Brezplačno

Higan: Eruthyll je akcijska RPG igra z grafiko navdihnjeno z animejem. Igralci lahko izbirajo med različnimi liki, ki jih lahko nadgrajujejo in uporabljajo za premagovanje zlobnežev. Razvijalci pravijo, da je boj usmerjen v akcijo, vendar gre bolj za bleščečo grafiko kot kaj drugega. Obstaja sistem energije, ki omogoča, da izvršite čudovite napade. Vendar pa je na koncu dneva to “tap-to-attack” podobno kot večina gacha iger. Higan: Eruthyll ni slaba igra, a tudi ne ravno tako kvalitetna, kot trdi trženjska ekipa. V vsakem primeru je to zanimiv gacha RPG pristop in upajmo, da bo ostala tako dobra tudi v poznejši fazi igre.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več