Aplikacije in dodatni programi
25.01.2023 08:15

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (66. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Dragon Siege: Kingdom Conquest

Cena: brezplačno

Dragon Siege: Kingdom Conquest je klasična igra, v kateri gradimo kraljestva z nekaj dodatnimi mehanizmi. Igralci se osredotočijo na gradnjo kraljestva in njegovo obrambo pred napadalci. Prav tako lahko zgradite vojsko in z njo napadete. Igra vključuje bitke v realnem času, zmaje in nekatere druge zanimive stvari. Na primer, pridelujete lahko tudi hrano, čeprav to ni primarna dejavnost igre. Že dolgo nismo videli igre, kot je ta in lepo je videti, da se ta žanr še vedno razvija.

Prenos iz Google Play trgovine!

One Sec

Cena: brezplačno / $2.99 na mesec / $29.99 v enkratnem znesku

One Sec je aplikacija za digitalno dobro počutje, ki vam pomaga, da manj pogosto uporabljate aplikacije, ki vas motijo. Preden odprete moteče aplikacije vas prisili, da naredite kratko vajo dihanja. Očitno to pomaga uravnavati porabo, blaži stres in ima druge prednosti. Portal Android Authority je aplikacijo testiral le nekaj ur, zato morda niso opazili dolgoročnih koristi, vendar jih nekateri ljudje vsekakor najdejo. Preizkusite jo lahko brezplačno ali jo kupite za 2,99 dolarja na mesec, ali 29,99 dolarja v enkratnem znesku. Priporočamo, da OneSec preizkusite in preverite, ali deluje, preden kar koli kupite.

Prenos iz Google Play trgovine!

Design Diary

Cena: brezplačno

Design Diary je “match-three” sestavljanka. Igra vključuje več stopenj, skozi katere se morajo igralci prebiti. Ko to storijo, odklenejo stvari, s katerimi lahko okrasijo svoje hiše v igri. To je bolj ali manj celotna igralna ideja.Več igrate, več stvari se odklene in lahko jih okrasite po lastni presoji. Design Diary vsekakor ni igra z globoko vsebino, vendar je družinam prijazna, če imate geslo za nakupe v aplikacijah. Igro je mogoče igrati tudi brez povezave, kar je redkost za brezplačne igre.

Prenos iz Google Play trgovine!

Myne

Cena: brezplačno

Myne je aplikacija FOSS, ki vam omogoča prenos elektronskih knjig iz projekta GutenBerg. Projekt GutenBerg je knjižnica brezplačnih elektronskih knjig. Myne vam omogoča dostop do njih v obliki aplikacije. Aplikacija kot vir podatkov o knjigah uporablja tudi Google Books, kar je koristen dodatek. Od tu naprej je vse zelo preprosto. Knjige prenesete iz knjižnice, jih preberete in to je vse. Izbira naslovov je za popolnoma brezplačno zbirko precej spodobna in Myne je dober vir brezplačnega gradiva za branje. Edina pomanjkljivost je, da je Myne na voljo samo v GitHubu, zato ga morate naložiti na stran.

Prenos iz Google Play trgovine!

Sort Master

Cena: brezplačno

Sort Master je ugankarska igra, v kateri premikate vodo iz ene posode v drugo. Cilj je razmešati barve in vsako posodo napolniti z vodo ene barve. Predpostavka ni težka, vendar sčasoma postane vse težje in težje. Razvijalec igro naredi nekoliko bolj sproščujočo, saj igralca ne kaznuje za neuspeh in omogoča neomejeno število poskusov. To je tudi družini prijazna igra, zato menimo, da bi se predvsem mlajši otroci pri njej zabavali.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več