Aplikacije in dodatni programi
04.10.2022 12:48

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (55. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Shop Heroes Legends

Cena: brezplačno

Shop Heroes Legends se predstavlja kot prostočasna simulacija RPG. To je kar nekaj besed in tudi ni tako razburljivo, kot se sliši. Osnovna igralna zanka je klasična igra v prostem teku, v kateri sčasoma kopičite vire, tudi ko ne igrate. Nato se odločite, kako porabiti sredstva. V igri je na voljo več kot 500 načrtov, ki jih lahko izdelate, različni delavci, ki jih lahko najamete za hitrejše delo in spretnosti, s katerimi lahko stvari še izboljšate. Ko igra deluje, ni slaba za neaktivno igro. Na žalost je razvijalec v trgovino poslal igro z nekaterimi napakami, ki preprečujejo nekatere funkcije igre. Seveda pričakujemo, da jo bodo razvijalci sčasoma popravili, zato jo imejte na vidiku, če imate radi igre v mirovanju.

Prenos iz Google Play trgovine!

Railway

Cena: brezplačno

Railway je nova kripto denarnica, ki uporablja protokol zasebnosti Railgun. Omogoča izvajanje dejavnosti Defi v verigi blokov Ethereum, hkrati pa jo skriva pred Etherscanom in drugimi podobnimi orodji. Poleg funkcij zasebnosti aplikacija deluje kot običajna kripto denarnica. Lahko pošiljate in prejemate žetone, uporabljate aplikacije v glavni aplikaciji in še več. Če nimate Ethereuma, ne boste mogli preizkusiti vseh funkcij. V vsakem primeru je aplikacija brezplačna, odprtokodna in vsekakor gre za dobro zamisel.

Prenos iz Google Play trgovine!

Bubble Shooter Kingdom

Cena: brezplačno

Bubble Shooter Kingdom je nova streljačina z mehurčki. Igra uporablja enako mehaniko, v kateri streljate mehurčke in jih skušate odstraniti z igralne plošče z ujemajočimi se barvami. Z napredovanjem odklenete različne stvari, s katerimi okrasite svoj dom v igri, ki je grad. Igra ponuja tudi hišne ljubljenčke, številna območja za urejanje, posebne dogodke in se igra brez povezave. Igra se precej dobro za streljačino z mehurčki in ni preveč nakupov v aplikaciji ali oglasov, ki bi ovirali dogajanje. Na splošno je to precej sproščujoča izkušnja.

Prenos iz Google Play trgovine!

NBA official app

Cena: brezplačno / $99.99-$129.99 na leto

Liga NBA je ponovno izdala svojo uradno aplikacijo, ki ponuja povsem novo izkušnjo. Uporabniški vmesnik je zasnovan v slogu družbenih medijev, kjer si stvari ogledujete v neskončnem pomiku, podobno kot na Instagramu. Še vedno vsebuje običajne vsebine, kot so vrhunci, rezultati, statistike, novice, povzetki in lestvice. Spremenil se je le način predstavitve v aplikaciji. Še vedno je na voljo tudi NBA TV, letne naročniške storitve, ki omogoča gledanje košarkarskih tekem v živo. Menimo, da je nova aplikacija bolj optimizirana kot odhajajoča aplikacija in bo na splošno delovala bolje, ko bo imela nekaj časa za razvoj.

Prenos iz Google Play trgovine!

Desta: The Memories Between and Oxenfree

Cena: brezplačno

Igri Desta: The Memories Between (povezava na spodnjem gumbu) in Oxenfree (Google Play) sta bili ta teden predstavljeni kot del platforme Netflix Games. Običajno ne pokrivamo takšnih izdaj, vendar sta to pravzaprav dve odlični igri. Desta: The Memories Between je igra, ki združuje šport z bojevanjem in zgodbo, ki se odvija v domišljijskem svetu. Oxenfree je srhljivka, v kateri raziskujete strašljiv otok in iščete sledi o njegovem izvoru. Obe igri sta običajno premijski, vendar ju lahko igrate brezplačno z naročnino na Netflix.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več