Aplikacije in dodatni programi
11.11.2021 09:55
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

GRID Autosport Custom Edition

Cena: brezplačno / do 9.99 $

GRID Autosport Custom Edition je čudna izdaja. Celotna igra je že na voljo v trgovini Google Play. Zdi se, da gre za brezplačno demo različico, ki igralcem omogoča, da igro malo odigrajo, preden se odločijo za nakup želenih delov igre. GRID je ena najboljših dirkaških iger za mobilne naprave. Igra ima dobro grafiko, spodoben nadzor in se izogiba “free-to-play” iger s podobno vsebino. V igri so na voljo različni dogodki in proge ter različni avtomobili, ki jih lahko odklenete in pridobite. Ta “custom” izdaja vam omogoča, da kupite samo želene avtomobile in proge, tako da lahko doživite izkušnjo GRID, ne da bi plačali celotno igro. Iskreno priporočamo nakup celotne igre, saj se tako odklene vse, če pa tega ne želite, je ta možnost igranja izbranih delov igre prava za vas.

Prenos iz Google Play trgovine!

Scrolling Icons Live Wallpaper screenshot

Scrolling Icons Live Wallpaper

Cena: brezplačna / do 1.99 $

Scrolling Icons Live Wallpaper je zabavna, minimalistična aplikacija z “živimi ozadji”. Kot lahko vidimo na sliki aplikacija ustvari preprosto ozadje iz nabora ikon aplikacij telefona. Uporabnik si lahko po svoje prilagodi barvo ozadje, stopnjo osveževanja, razmerje okvirja in opcijo, kjer lahko imamo tudi ikone aplikacij, ki jih nimamo nameščenih na telefonu. Možnosti personalizacije je kar precej, večino pa jih lahko upravljamo z drsniki, ki jih lahko vidimo na zgornjih slikah. Aplikacija je poceni, izgleda dobro in glede na teste naj ne bi porabljala preveč energije.

Prenos iz Google Play trgovine!

FarmVille 3

Cena: brezplačna

Najnovejša edicija enega najbolj popularnih “farming” simulatorjev je končno na voljo. Če poznate klasične FarmVille igre, si lahko predstavljate, kako zgleda, kajti ni pretirano drugačna od predhodnih izdaj. Igralec začne s svojo farmo, na kateri goji poljščine. Profit se ustvari tako, da se farma širi z živalmi, dodatnimi zgradbami in ostalimi zabavnimi dodatki. Na voljo je celo možnost vzreje eksotičnih živali, zaposlovanja dodatnih ljudi in celo igranja s prijatelji v “co-op” načinu, ki omogoča dodatne vsebine. Igra je zelo obsežna in zato še ni nekih celostnih testov. Je pa vsekakor brezplačna, kar pomeni, da lahko sčasoma pričakujemo nekaj pritiska za nakupe stvari z pravim denarje.

Prenos iz Google Play trgovine!

F1 TV screenshot

F1 TV

Cena: brezplačna / $26.99-$79.99 na leto

Zdi se, da je F1 TV končno izdal svojo aplikacijo za Android TV. Deluje približno tako, kot bi pričakovali. Dogodke F1, F2, F3 in Porsche Supercup lahko neposredno gledate kar preko televizorjev. Storitev vključuje tudi pogovorne oddaje, podporo za šest jezikov, ponovitve, stare dirke in še veliko več. V aplikacijo je dodanih tudi nekaj dodatkov, naročnina na storitev pa zajema tako aplikacijo za Android kot aplikacijo za Android TV. Kar zadeva prenos, je glavna aplikacija F1 TV za mobilne naprave tudi povezava za različico za Android TV, zato je to dobra celovita postaja za vse ljubitelje tega športa. Zdi se, da so opcije na voljo do 79,99 dolarja na leto, kar v primerjavi z nekaterimi drugimi športi ni tako slabo. Aplikacija še zdaleč ni popolna, vendar se zdi, da je v zadnjih letih naredila velik napredek.

Prenos iz Google Play trgovine!

Slime – Isekai Memories

Cena: brezplačna

Slime – Isekai Memories je mobilna igra, ki temelji na animeju That Time I Got Reincarnated as a Slime. Anime zajema prvo sezono animeja, v kateri lahko igralci podoživijo spomine iz perspektive 3D RPG. Igra ima veliko različnih, dinamičnih elementov. Bojni slog je preprost in polariziran. V bistvu izberete dejanja, liki pa jih izvedejo. Le videti in počutiti se je nekoliko drugače. Na voljo je tudi element graditelja mesta, v katerem zgradite mesto in se po njem sprehodite. Igra je precej obsežna, zato je v njej veliko stvari za početi. Trajalo bo nekaj časa, da igro dejansko dokončate. Gre za brezplačno igro, zato lahko pričakujete običajne pasti, vendar nič hudega, če vas ne moti malo dodatnega mletja.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več