Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
03.05.2022 11:28

Deli z drugimi:

Share

3D tehnologija na enem mestu

Industrija se razvija v smeri digitalizacije, zato je pomembno, da stopimo v korak s časom. Podjetje 3WAY posluje že od leta 1999 in ponuja vse rešitve na področju 3D tehnologije, ki je ena izmed najhitreje rastočih vej industrije.

Digitalizacija narekuje tempo sodobne industrije, pri čemer morajo podjetja za uspešno poslovanje delovati časovno in stroškovno čim bolj racionalno. Zagotovitev takšne opreme, da znanje in izkušnje zaposlenih lahko pridejo do izraza, pa vsekakor predstavlja dodatno prednost pred konkurenco.

Podjetje 3WAY je z leti izkušenj stabilno zasidrano na področju 3D tehnologije, kjer ponuja najboljše in celostne rešitve. Ukvarjajo se s prodajo 3D tiskalnikov, 3D skenerjev in CAD/CAM programske opreme. Ti trije segmenti 3D tehnologije skupaj tvorijo celoten spekter, ki ga številna podjetja potrebujejo za učinkovito opravljanje svojih storitev.

3D tiskalniki

Najbolj pestro področje, kar zadeva ponudbo podjetja 3WAY, so gotovo 3D tiskalniki. Slednji predstavljajo rešitve za vrsto podjetij, saj lahko z njimi v poljubni obliki izdelamo, karkoli želimo. Zelo uporabni so na področju prototipiranja, saj je izdelava produkta hitra, predvsem pa ne predstavlja visokih stroškov. Na voljo je veliko različnih materialov, tako vseh vrst plastike kot tudi kovine. Volumen 3D tiskalnika, ki je včasih predstavljal praktično edino oviro, z leti postaja vse večji. 3WAY ponuja FlashForge, E-Plus-3D, MakerBot, Intamsys in Sintatec 3D tiskalnike.

3D skenerji

3D skeniranje velja za najhitreje rastočo vejo 3D tehnologije. Zamudne in nenatančne ročne meritve je zdaj mogoče nadomestiti z zanesljivimi digitalnimi. 3D skenerji namreč omogočajo izjemno natančen zajem objekta, s čimer lahko z vzvratnim inženiringom izdelamo CAD model objekta ali pa meritve uporabimo za kontrolo kakovosti. Na voljo so metrološki, namizni in pa vsestranski 3D skenerji.

CAD/CAM programska oprema

Na področju CAM programske opreme v njihovi ponudbi prednjači vrhunski nemški produkt – hyperMILL, ki s številnimi moduli omogoča najvišjo stopnjo avtomatizacije in optimizacije procesov programiranja. Mednje štejemo “Best Fit”, “5-axis Milling”, “Probing”, “Automation Center”, “Virtual Machining” in številne druge.

Poleg ažurne in strokovne podpore kupcem ste lahko v podjetju 3WAY deležni tudi integriranih storitev v okviru naštetega, torej 3D printanja, 3D skeniranja, vzvratnega inženiringa, kontrole kakovosti in razvoja produkta. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več