Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
03.05.2022 11:28

Deli z drugimi:

Share

3D tehnologija na enem mestu

Industrija se razvija v smeri digitalizacije, zato je pomembno, da stopimo v korak s časom. Podjetje 3WAY posluje že od leta 1999 in ponuja vse rešitve na področju 3D tehnologije, ki je ena izmed najhitreje rastočih vej industrije.

Digitalizacija narekuje tempo sodobne industrije, pri čemer morajo podjetja za uspešno poslovanje delovati časovno in stroškovno čim bolj racionalno. Zagotovitev takšne opreme, da znanje in izkušnje zaposlenih lahko pridejo do izraza, pa vsekakor predstavlja dodatno prednost pred konkurenco.

Podjetje 3WAY je z leti izkušenj stabilno zasidrano na področju 3D tehnologije, kjer ponuja najboljše in celostne rešitve. Ukvarjajo se s prodajo 3D tiskalnikov, 3D skenerjev in CAD/CAM programske opreme. Ti trije segmenti 3D tehnologije skupaj tvorijo celoten spekter, ki ga številna podjetja potrebujejo za učinkovito opravljanje svojih storitev.

3D tiskalniki

Najbolj pestro področje, kar zadeva ponudbo podjetja 3WAY, so gotovo 3D tiskalniki. Slednji predstavljajo rešitve za vrsto podjetij, saj lahko z njimi v poljubni obliki izdelamo, karkoli želimo. Zelo uporabni so na področju prototipiranja, saj je izdelava produkta hitra, predvsem pa ne predstavlja visokih stroškov. Na voljo je veliko različnih materialov, tako vseh vrst plastike kot tudi kovine. Volumen 3D tiskalnika, ki je včasih predstavljal praktično edino oviro, z leti postaja vse večji. 3WAY ponuja FlashForge, E-Plus-3D, MakerBot, Intamsys in Sintatec 3D tiskalnike.

3D skenerji

3D skeniranje velja za najhitreje rastočo vejo 3D tehnologije. Zamudne in nenatančne ročne meritve je zdaj mogoče nadomestiti z zanesljivimi digitalnimi. 3D skenerji namreč omogočajo izjemno natančen zajem objekta, s čimer lahko z vzvratnim inženiringom izdelamo CAD model objekta ali pa meritve uporabimo za kontrolo kakovosti. Na voljo so metrološki, namizni in pa vsestranski 3D skenerji.

CAD/CAM programska oprema

Na področju CAM programske opreme v njihovi ponudbi prednjači vrhunski nemški produkt – hyperMILL, ki s številnimi moduli omogoča najvišjo stopnjo avtomatizacije in optimizacije procesov programiranja. Mednje štejemo “Best Fit”, “5-axis Milling”, “Probing”, “Automation Center”, “Virtual Machining” in številne druge.

Poleg ažurne in strokovne podpore kupcem ste lahko v podjetju 3WAY deležni tudi integriranih storitev v okviru naštetega, torej 3D printanja, 3D skeniranja, vzvratnega inženiringa, kontrole kakovosti in razvoja produkta. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več