Digitalizacija
05.07.2021 16:16
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

23. Tehnološka konferenca Smart Com

Prisluhnite predstavitvam rešitev, trendov in konceptov, ki bodo krojile svet IKT, pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov na že 23. Tehnološki konferenci Smart Com, ki bo potekala 16. septembra 2021.

Letošnja izvedba bo potekala pod sloganom »Zlivanje tehnologij in znanj za povečanje učinkovitosti«. Naši in vabljeni (tuji) strokovnjaki bodo v več kot 21 predstavitvah izpostavili dobre prakse in tehnološke novosti s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in poslovno kritičnih sistemov (ICS).

Vsebinski poudarki

Predavanja so vsebinsko združena v tri programske sklope. Predstavitve v prvem sklopu ‘kibernetska varnost’ bodo razkrivale tehnološke rešitve in storitve za širjenje perimetra kibernetske varnosti ter povečevanje stopnje zrelosti kibernetske varnosti v organizacijah/podjetjih.

Drugi sklop ‘poslovno kritični sistemi (ICS)’ bo namenjen predstavitvam, ki bodo prinašale uporabne nasvete za povečevanje učinkovitosti in odpornosti na kibernetske grožnje kar je ključnega pomena za sisteme IKT v kritični infrastrukturi, kjer sta varnost in visoka razpoložljivost na prvem mestu.

Tretji sklop ‘omrežne tehnologije’ pa se bo osredotočal na vsebine s področja avtomatizacije, konvergence podatkovnih centrov in čedalje hitrejši prehod na oblačne rešitve kar omogoča povečevanje učinkovitosti in nove storitve različnim uporabnikom.

23. Tehnološka konferenca s prenovljeno spletno podobo

V kratkem bomo objavili celoten program 23. Tehnološke konference, ki tudi letos nastaja pod taktirko Petra Ceferina, tehničnega direktorja. Zato spremljajte prenovljeno spletno stran konference, kjer bomo sproti objavljali novosti in zanimivosti.

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna je le predhodna prijava preko spletnega obrazca na uradni spletni strani.

Se vidimo septembra!

Vas zanima več iz te teme?
Smart Com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več