Računalništvo, telefonija
15.07.2020 20:44

Deli z drugimi:

Share

10% popusta na znamko Xiaomi

Popust lahko koristite od ponedeljka, 13. julija do vključno nedelje, 19. julija 2020
10% popusta na znamko Xiaomi
10% popusta na znamko Xiaomi

Na Mimovrste so pripravili zanimivo ponudbo izdelkov po odrezanih cenah – Tokrat gre za blagovno znamko Xiaomi, segment robotskih in pokončnih sesalnikov za vaš dom. Blagovni znamki Roborock in Roidmi postajata vse bolj popularni. Popust lahko koristite od ponedeljka, 13. julija do vključno nedelje, 19. julija 2020

Kliknite tukaj za ogled izdelkov Xiaomi, ki so v akciji in promo kodo, s katero vam pri nakupu priznajo dodatnih 10% popusta.

Robotski sesalniki Roborock, med katerimi je največ povpraševanja po modelih S6 in S5 MAX, prinašajo izredno zmogljivost in enostavno uporabo. Zahvaljujoč vrhunski sesalni moči do 2000Pa bodo kos vsaki umazaniji. Opremljeni so z LDS radarjem (lasersko skeniranje prostora), ki izriše natančen tloris sesalnih površin in na podlagi tlorisa določi najbolj učinkovito pot sesanja. S pomočjo aplikacije pa boste lahko nastavili tudi želeni čas sesanja in izbrali kateri prostor naj sesalnik posesa.

Kliknite tukaj za ogled vseh modelov robotskih sesalnikov Roborock, ki so v akciji in promo kodo, s katero vam pri nakupu priznajo dodatnih 10% popusta.

Vse bolj pa se povečuje tudi prodaja pokončnih baterijskih sesalnikov in zato so v akcijski ponudbi tudi pokončni sesalniki Roidmi. Prednost je seveda ključna – za delovanje ne potrebujejo nobenega kabla, ki bi vam bil v napoto. Polnijo se približno 2 uri kar zadošča zatem cca 40min sesanja. Povsem dovolj za kompletno čiščenje povprečno velikega stanovanja. V paketu prejmete veliko dodatnih nastavkov, s katerimi boste lahko dosegli tudi tiste najbolj čudne kote. Sesalniki se ponašajo s štiriplastnim HEPA filtrom, ki se odlično spopada s prahom, alergeni in ostalo umazanijo. Rezervoar s prahom enostavno izpraznete, ko je poln in nadaljujete s sesanjem.

Kliknite tukaj za ogled vseh pokončnih sesalnikov Roidmi, ki so v akciji in promo kodo, s katero vam pri nakupu priznajo dodatnih 10% popusta.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku