Računalništvo, telefonija
30.10.2015 13:12
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvočnik za petičneže

Zvočnik za petičneže
Zvočnik za petičneže

Podjetje Cambridge se ponaša z dolgo tradicijo razvoja in ponudbe zvočnih sistemov. Ustanovljeno v letu 1968 je bilo leto 1994 prevzeto s strani podjetja Audio Partnership s sedežem v Londonu. Ponudba zvočnikov je prednostno usmerjena domačim prostorom in obsega tako cenovno dostopne kot tudi dražje in s tem kvalitetnejše alternative. Med slednje spada Cambridge TVB 2.

Zvočnik je sestavljen iz dveh naprav. Prvo sestavlja zvočnik s pomočjo katerega se uživanje filmov na televiziji ali poslušanje glasbe pretvori v povsem novo uporabniško izkušnjo. Drugi del sestavlja nizkotonec, ki se poveže s pomočjo brezžične povezave. Izstopa po svoji unikatni obliki, ki jo določa tanko ohišje in minimalistični oblikovni slog. Pri Cambridge Audio še posebej poudarjajo na uporabo patentirane tehnologije BMR s pomočjo katere se zvok distributira z enako kakovostjo ne glede na to na kateri točki prostora se nahajate.

Prednost uporabe pa predstavlja tudi možnost upravljanja zvočnika s pomočjo daljinca, ki ga običjano uporabljate za upravljanje TV sprejemnika. Na ta način ni potrebe po dodatni uporabi daljincev. Cambridge TVB 2 je še posebej primeren za prostore opremljene v modernejšem slogu saj je oblika zvočnika in nizkotonca prilagojena za moderno gospodinjstvo. Cena v Sloveniji znaša 459 EUR, najdete pa ga v spletni trgovini www.digitalija-shop.si.


Prijavi napako v članku