Digitalizacija
Programska oprema
19.01.2023 07:35

Deli z drugimi:

Share

Znanje je orodje za uspeh

Postani del ekipe, ki gradi programske rešitve, ki olajšajo izobraževanje učencev in dijakov!

Ekipa eŠole razvija rešitve, ki zaposlenim v šolstvu olajšajo delo in omogočajo boljše sodelovanje s starši, učenci in dijaki. Razvoj so začeli v času, ko je bil papir še kralj izobraževanja, od takrat pa se je mnogo spremenilo. Digitalno poslovanje v šolah je danes samoumevno. Zanimivo pa je, da je bilo v Sloveniji samoumevno že pred digitalizacijo poslovanja v večini ostalih sektorjev. To je omogočil tudi trud omenjene ekipe, ki je razvila in izboljšuje programske rešitve za šole in vrtce.

Vsaka generacija mora imeti boljša orodja

Vizija eŠole je s pomočjo strokovnjakov in naprednih programskih rešitev opolnomočiti otroke pri izbiri in doseganju lastnih ciljev. Želijo, da bo vsaka generacija imela boljša orodja, ki ji bodo omogočila hitrejšo pot do želenega uspeha.

eAsistenta so lani nadgradili z mobilnima aplikacijama Moja Šola (za starše) in mojAsistent (za učence in dijake). Aplikaciji jasno nakazujeta smer razvoja eŠole – iz podjetja, ki razvija pripomočke za delo zaposlenih v šolstvu v podjetje, ki želi razbremeniti otroke in jim omogočiti, da energijo usmerijo v svojo rast.

mojAsistent je torej prvi korak k izboljšanju šolske izkušnje. Ob pravem času ponudi informacijo, ki jo učenec potrebuje na način, ki mu je najbolj domač. To vključuje spremembe urnika, pridobljene ocene, napovedi preverjanja znanja, sporočila učiteljev … in omogoča organizacijo skupnega (učnega) časa s sošolci ter beleženje zapiskov. Naslednja nadgradnja bo prinesla tudi orodje za boljše sodelovanje z učitelji (pripravo na učno uro).

S tehnologijo do večje učinkovitosti

Cilj je učencem omogočiti najboljši način učenja – hitre povratne informacije, prave vsebine ob pravem trenutku in vse to nadgraditi z usmerjenim udobnim učenjem in izmenjavo znanja med vrstniki. Za to so opravili več raziskav in sodelujejo s strokovnjaki, ki vodijo transformacije v slovenskem šolstvu in v tujini. Njihova želja je s tehnologijo izboljšati učinkovitost učenja in otrokom omogočiti napredek, rast in v povezavi s tem tudi povečati njihovo zadovoljstvo.

Pridruži se eŠoli!

Pot do omenjene vizije zahteva tudi širitev ekipe. Zato te tukaj vabijo, da se jim pridružiš v eŠoli – pri razvoju orodij, ki olajšajo poslovanje šol in takšnih, ki bodo učencem olajšala pridobivanje znanja. Postani tudi ti učenec, ki bo naslednjim generacijam omogočil boljšo uporabo znanja!

V eŠoli iščejo spletne in mobilne razvojnike, QA inženirje in ostali podporni kader za vzdrževanje in razvoj novih rešitev. Razpisana delovna mesta so objavljena na easistent.com/zaposlitev, za prijavo in dodatne informacije pa so dosegljivi na zaposlitev@easistent.com.

Več najdete tudi na www.easistent.com (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem eŠola-eAsistent.
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več