Digitalizacija
Programska oprema
19.01.2023 07:35

Deli z drugimi:

Share

Znanje je orodje za uspeh

Postani del ekipe, ki gradi programske rešitve, ki olajšajo izobraževanje učencev in dijakov!

Ekipa eŠole razvija rešitve, ki zaposlenim v šolstvu olajšajo delo in omogočajo boljše sodelovanje s starši, učenci in dijaki. Razvoj so začeli v času, ko je bil papir še kralj izobraževanja, od takrat pa se je mnogo spremenilo. Digitalno poslovanje v šolah je danes samoumevno. Zanimivo pa je, da je bilo v Sloveniji samoumevno že pred digitalizacijo poslovanja v večini ostalih sektorjev. To je omogočil tudi trud omenjene ekipe, ki je razvila in izboljšuje programske rešitve za šole in vrtce.

Vsaka generacija mora imeti boljša orodja

Vizija eŠole je s pomočjo strokovnjakov in naprednih programskih rešitev opolnomočiti otroke pri izbiri in doseganju lastnih ciljev. Želijo, da bo vsaka generacija imela boljša orodja, ki ji bodo omogočila hitrejšo pot do želenega uspeha.

eAsistenta so lani nadgradili z mobilnima aplikacijama Moja Šola (za starše) in mojAsistent (za učence in dijake). Aplikaciji jasno nakazujeta smer razvoja eŠole – iz podjetja, ki razvija pripomočke za delo zaposlenih v šolstvu v podjetje, ki želi razbremeniti otroke in jim omogočiti, da energijo usmerijo v svojo rast.

mojAsistent je torej prvi korak k izboljšanju šolske izkušnje. Ob pravem času ponudi informacijo, ki jo učenec potrebuje na način, ki mu je najbolj domač. To vključuje spremembe urnika, pridobljene ocene, napovedi preverjanja znanja, sporočila učiteljev … in omogoča organizacijo skupnega (učnega) časa s sošolci ter beleženje zapiskov. Naslednja nadgradnja bo prinesla tudi orodje za boljše sodelovanje z učitelji (pripravo na učno uro).

S tehnologijo do večje učinkovitosti

Cilj je učencem omogočiti najboljši način učenja – hitre povratne informacije, prave vsebine ob pravem trenutku in vse to nadgraditi z usmerjenim udobnim učenjem in izmenjavo znanja med vrstniki. Za to so opravili več raziskav in sodelujejo s strokovnjaki, ki vodijo transformacije v slovenskem šolstvu in v tujini. Njihova želja je s tehnologijo izboljšati učinkovitost učenja in otrokom omogočiti napredek, rast in v povezavi s tem tudi povečati njihovo zadovoljstvo.

Pridruži se eŠoli!

Pot do omenjene vizije zahteva tudi širitev ekipe. Zato te tukaj vabijo, da se jim pridružiš v eŠoli – pri razvoju orodij, ki olajšajo poslovanje šol in takšnih, ki bodo učencem olajšala pridobivanje znanja. Postani tudi ti učenec, ki bo naslednjim generacijam omogočil boljšo uporabo znanja!

V eŠoli iščejo spletne in mobilne razvojnike, QA inženirje in ostali podporni kader za vzdrževanje in razvoj novih rešitev. Razpisana delovna mesta so objavljena na easistent.com/zaposlitev, za prijavo in dodatne informacije pa so dosegljivi na zaposlitev@easistent.com.

Več najdete tudi na www.easistent.com (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več