Igre
18.06.2012 18:55
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Znan je datum izida igre South Park: The Stick of Truth

Računalniška igra South Park: The Stick of Truth bo navduševalo staro in mlado!
Računalniška igra South Park: The Stick of Truth bo navduševalo staro in mlado!

Programska hiša THQ je najavila datum pričetka prodaje težko pričakovane računalniške igre South Park: The Stick of Truth. Gre za novo igro, ki temelji na osnovi priljubljene nanizanke South Park televizijske hiše Obsidian Entertainment. Ta bo igričarjem na voljo »že« petega marca naslednjega leta.

Sočasno s predstavitvijo računalniške igre South Park: The Stick of Truth je ameriška programska hiša najavila še dodatke, ki bodo na voljo ob pričetku predprodaje novosti za igralno konzolo Xbox 360. Dodatek »Good Times With Weapons« bo vključeval ekskluzivna orožja, kot je na primer »Bulrog Chicken Attack«. Ta prikliče moči nindža bojevnikov in vse sovražnike spremeni v piščance, nič manj udarno orožje Kick-Ass Sai pa z enim udarcem sprosti pot z uničenjem vseh sovražnikov.

Igričar, ki bo prednaročil računalniško igro South Park: The Stick of Truth za igralno konzolo Xbox 360, bo prejel še kostim »Mysterion Superhero« in bogato paleto super orožij. Tu bodo na voljo vsi elementi klasičnih RPG iger, kot so kritični udarci, denarne nagrade, izkušnje in celo potrošni material. Razvijalci zagotavljajo, da bo igranje novosti pravi užitek, saj se bo igra odvijala skozi privlačno zgodbo s smiselnimi zaključki.

Zabava bo pri računalniški igri South Park: The Stick of Truth zagotovljena, saj bo novost temeljila na osnovi grafičnega pogona Dungeon Siege III. Ta bo »podkrepljen« z novimi grafičnimi tehnologijami. Sistem bojevanja bo na las podoben tistemu v igri Paper Mario in Mario & Luigi. Na voljo bodo tako orožja za bližnje, kot oddaljeno bojevanje. V računalniški igri South Park: The Stick of Truth se bo torej za vsakega zagotovo kaj našlo.


Prijavi napako v članku