Telefoni
Pametne ure
Telefonija
31.05.2024 16:21

Deli z drugimi:

Share

Zlitje vrhunskega oblikovanja in pametnih tehnologij

Huawei Watch Fit 3 prinaša celovito nadgradnjo pametnih ur kvadratne oblike, materialov in interaktivne zasnove preko novega oblikovalskega koncepta modnega kvadrata.

Huawei s konceptom modnega kvadrata (Fashion Squared) prevzema vodilno vlogo na področju oblikovanja pametnih nosljivih naprav s ciljem združevanja modne elegance s preprosto rabo zdravstvenih storitev. To vključuje zlitje estetike z zmogljivostjo v inovativnih kvadratnih oblikah (Design Squared), izboljšanje različnih športnih izkušenj (Sports Squared) ter obogatitev vsakodnevnega zdravja in vitalnosti (Health Squared), kar pooseblja pametna ura Huawei Watch Fit 3.

Svež korak naprej (Design Squared)

Pametne ure serije Huawei Fit so se ves čas razvijale, a je vsaka generacija nosila duh modnega in lahkega oblikovanja z znanstvenim pristopom k upravljanju zdravja in telesne pripravljenosti. Huawei Watch Fit 3 to dosega z združevanjem gibanja, inovativnosti in tankosti z lahkim dizajnom, kar odraža spreminjajoče se potrebe sodobnih uporabnikov.

Mladostno drznost in slog izražajo zaobljeni vogali, oglati robovi, pravokotna številčnica in poudarjena barvita krona. Nova pametna ura je na voljo v črni, rožnati, zeleni, beli in sivi barvi ter ustreznimi paščki iz umetne gume (fluoroelastomer), najlona ali usnja. Primerna je za vsako priložnost, pa naj gre za obisk fitnesa, rekreacijo na prostem, delo v pisani ali večerno zabavo.

Huawei Watch Fit 3 prinaša tudi praktične izboljšave, ki znatno izboljšajo vizualno izkušnjo. Izjemno lahek 4,6-centimetrski (1,82-palčni) zaslon AMOLED 2.5D dosega 77,4-odstotno razmerje med zaslonom in telesom ter ponuja 10 odstotkov večjo površino. S točkovno svetilnostjo 1500 kandel se samodejno prilagaja okolju, ter nudi optimalno čitljivost v vseh svetlobnih razmerah.

Izreden videz in celovit nabor funkcij odmeva med mladimi uporabniki, ki pametno uro vidijo kot dodatek svojemu modnemu slogu ter način samoizraženja individualnosti in življenjskega sloga. Zanje ni samo spremljevalka na zapestju, temveč samosvoja modna izpoved.

Raznolik, privlačen in prefinjen (Sports Squared)

S stilističnim pridihom, primernim za raznolike dejavnosti, Huawei Watch Fit 3 podpira aktivni življenjski slog. Izboljšane so funkcije beleženja športov ter 100 športnim načinom dodani novi, med katerimi sta tudi sledenje padela (op. hibrida med tenisom in skvošem) in športnega igranja videoiger (e-šport). Tekači se boste razveselili novega načina »Track Run«, ki med tekom z vgrajenim enopasovnim pet-sistemskim čipom za satelitsko določanje položaja natančno beleži pot. Svoje najljubše tekaške poti lahko delite in od prijateljev prejmete njihove.

Aplikacija Ostani v kondiciji, ki smo jo prvič srečali na urah družine Huawei Watch GT 4, je pridobila sposobnost prehranske analize. Funkcija uvaja pomočnika na zapestju, ki bo preko posodobljene zbirke prehranskih kalorij bdel nad prehranjevalnimi navadami in uravnaval telesno težo na podlagi znanstvenih načel. Ravno tako je nadgrajeno spodbujanje h gibanju, na podlagi pametnih priporočil (Smart Suggestion). Kadar dnevni cilji, ki jih merijo obroči aktivnosti, ne bodo doseženi, bo ura predlagala trajanje in vrsto vadbe usklajeno z navadami in vremenskimi razmerami, saj vas bo poznala bolje kot katerikoli osebni trener.

Vse to je združeno z nadgrajenim uporabniškim vmesnikom, ki prinaša živahno in inovativno zasnovo, prilagojeno dinamičnemu uporabniku. Nudi bogate barvne teme in poenotene vzorce za spektakularno vizualno izkušnjo, ki motivira k aktivnemu življenju, hkrati pa ohranja stilsko ostrino.

Fitnes in zdravje (Health Squared)

Nova pametna ura je obenem celovit skrbnik zdravja, ki sledi spanju in nudi vpogled v druge zdravstvene kazalce. Opremljena je z na znanstvenih načelih temelječo tehnologijo za spremljanje in analizo spanja Huawei TruSleep 4.0. Na področju upravljanja spanja postavlja nove standarde s prilagojenimi interpretacijami zabeleženih podatkov in novimi priporočili za profesionalno varovanje zdravja. Poleg natančnejše zaznave faz bo marsikoga razveselila še funkcija zavedanja dihanja med spanjem. Pri tem pomaga, da je ura tanka in lahka, saj med spanjem ne boste čutili, da je na zapestju. S funkcijo spremljanja zdravje je kot ena redkih opremljena tudi nova športna zapestnica Huawei Band 9.

Kar zadeva vitalne telesne znake, v ospredje stopi tehnologija spremljanja srčnega utripa Huawei TruSeen 5.5+, ki jo najdete tudi v vrhunski pametni uri Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Po zaslugi algoritma sposobnega učenja je merjenje srčnega utripa natančno celo v razmerah, ko optično tipalo sprejema šibak signal. Uporabnicam je na voljo izboljšano upravljanje reproduktivnega zdravja z razširjenim koledarjem, ki po novem poleg trenutnih prikaže še predhodne in pričakovane datume menstrualnega cikla. Novost je še funkcija zapisovanja simptomov (Symptom Recording), po zaslugi katere je beleženje podatkov o menstruaciji preprostejše, skrb za zdravje žensk pa bolj premišljena.

Pametno uro Huawei Watch Fit 3 je mogoče povezati z vsemi napravami z operacijskim sistemom Android ali iOS. Do izraza pa pride v povezavi z izrednim pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, saj si obe napravi delita Huaweievo vizijo združevanja mode in tehnologije (Fashion Forward).


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več