Strojna oprema
12.04.2021 11:19

Deli z drugimi:

Share

Zaščitna maska z vrhunsko tehnologijo!

Zaščitna maska Will.i.am Xupermask je pisana na kožo mladim.
Zaščitna maska Will.i.am Xupermask je pisana na kožo mladim.

Zaradi obveznega nošenja mas, se je povpraševanje po zaščitnih maskah zelo povečalo. Medtem ko običajne zaščitne maske pokrijejo polovico obraza in so med številnimi bolj kot ne nepriljubljene, boste nad novo visoko tehnološko zaščitno masko zagotovo navdušeni. Tu gre za nadvse všečno in modno oblikovano zaščitno masko imenovano Xupermask, ki so jo pripravili pri podjetju Will.i.am.

Zaščitno masko Will.i.am Xupermask v prvi vrsti odlikuje nadvse inovativna oblika, ki se bo brez težav prikupila tudi najzahtevnejšim uporabnikom ter seveda tistim, ki se z novim viusom ne nameravajo okužiti. Tu najdemo še celo vgrajena kakovostna zvočnika, ki sta z napravami povezana preko brezžične povezave Bluetooth 5.0. Visoko kakovost predvajanja glasbe pa je zagotovljena preko mobilnega procesorja Qualcomm QCC5124.

Za brezskrbno delovanje zaščitne maske Will.i.am Xupermask je poskrbljeno z baterijo kapacitete 730 miliamper ur. Ta zadošča za vsaj 7 ur avtonomije delovanja. Novost je na voljo v beli in črni barvi. Na žalost pa inovativna zaščitna maska Will.i.am Xupermask ni ravno poceni. Maloprodajna cena novosti je napreč postavljena na kar preračunanih 255 evrov.


Prijavi napako v članku