Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
10.03.2023 15:07

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo pri Pronet Kranj, Sapphir, Xlab, GS1 Slovenija …

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

Si motivirana oseba z močno željo po uspehu, ki jo veseli prodaja? V svoje »omrežje« podjetje Omrežje.si vabi
osebo, ki ima odlične komunikacijske in organizacijske kompetence ter bo znal/a prepoznati
priložnosti za rast podjetja in je pripravljen/a negovati odnose s potencialnimi in
obstoječimi naročniki. Iščejo prodajnega agenta za terensko prodajo.

Podjetje ProNet Kranj išče več novih sodelavcev, ki bodo pomagali nadaljevati njihovo zgodbo.

Podjetje SAPPHIR D.O.O. je eden vodilnih ponudnikov celovitih SAP rešitev na področju informacijskih tehnologij in informatizacije poslovnih procesov na slovenskem trgu. V svoje vrste vabijo: SAP razvijalca in SAP svetovalca za MM/W.

creaplus_logotip

CREAplus je vodilni regionalni distributer in ponudnik tehnologij in rešitev za kibernetsko varnost in varno digitalno poslovanje. Imajo proaktiven in ambiciozen kolektiv, ki z vrhunskimi IT strokovnjaki dela na izjemno zanimivih projektih s področja IT varnosti in ostalih področij za ugledne tuje in domače naročnike. Iščejo junior sistemskega varnostnega inženirja, izkušenega Front End razvijalca, projektno vodjo in junior razvijalca C/C++.

Ti delo z najnovejšimi IT varnostnimi in mrežnimi tehnologijami predstavlja izziv? Meniš, da bi se dobro znašel/a pri delu s strankami, kjer so potrebne tehnične veščine? V podjetju Add Business Solution iščejo visoko motivirano osebo, ki se prepozna v razpisanem delovnem mestu “Inženir za omrežja in varnost“, ki bo pomagal soustvarjati njihovo zgodbo.

XLAB je eno izmed vodilnih podjetij v razvoju programske opreme za oddaljeni dostop. Iščejo novega sodelavca za razpisano delovno mesto tržni analitik, ki bo lahko sledil njihovemu hitremu tempu in se vklopil v kreativno ekipo. Vaša naloga bo optimizacija vpeljevanja strank, iskanje novih pristopov za povečanje prometa na spletni strani in upravljanje oglasov Google Ads.

Si želiš resno delovno izkušnjo, ki ti bo koristila v praksi in si odličen v komuniciranju? Potem si dobrodošel pri podjetju GS1! Slovensko predstavništvo mednarodne organizacije GS1 išče tehničnega svetovalca.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več