Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
10.03.2023 15:07

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo pri Pronet Kranj, Sapphir, Xlab, GS1 Slovenija …

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

Si motivirana oseba z močno željo po uspehu, ki jo veseli prodaja? V svoje »omrežje« podjetje Omrežje.si vabi
osebo, ki ima odlične komunikacijske in organizacijske kompetence ter bo znal/a prepoznati
priložnosti za rast podjetja in je pripravljen/a negovati odnose s potencialnimi in
obstoječimi naročniki. Iščejo prodajnega agenta za terensko prodajo.

Podjetje ProNet Kranj išče več novih sodelavcev, ki bodo pomagali nadaljevati njihovo zgodbo.

Podjetje SAPPHIR D.O.O. je eden vodilnih ponudnikov celovitih SAP rešitev na področju informacijskih tehnologij in informatizacije poslovnih procesov na slovenskem trgu. V svoje vrste vabijo: SAP razvijalca in SAP svetovalca za MM/W.

creaplus_logotip

CREAplus je vodilni regionalni distributer in ponudnik tehnologij in rešitev za kibernetsko varnost in varno digitalno poslovanje. Imajo proaktiven in ambiciozen kolektiv, ki z vrhunskimi IT strokovnjaki dela na izjemno zanimivih projektih s področja IT varnosti in ostalih področij za ugledne tuje in domače naročnike. Iščejo junior sistemskega varnostnega inženirja, izkušenega Front End razvijalca, projektno vodjo in junior razvijalca C/C++.

Ti delo z najnovejšimi IT varnostnimi in mrežnimi tehnologijami predstavlja izziv? Meniš, da bi se dobro znašel/a pri delu s strankami, kjer so potrebne tehnične veščine? V podjetju Add Business Solution iščejo visoko motivirano osebo, ki se prepozna v razpisanem delovnem mestu “Inženir za omrežja in varnost“, ki bo pomagal soustvarjati njihovo zgodbo.

XLAB je eno izmed vodilnih podjetij v razvoju programske opreme za oddaljeni dostop. Iščejo novega sodelavca za razpisano delovno mesto tržni analitik, ki bo lahko sledil njihovemu hitremu tempu in se vklopil v kreativno ekipo. Vaša naloga bo optimizacija vpeljevanja strank, iskanje novih pristopov za povečanje prometa na spletni strani in upravljanje oglasov Google Ads.

Si želiš resno delovno izkušnjo, ki ti bo koristila v praksi in si odličen v komuniciranju? Potem si dobrodošel pri podjetju GS1! Slovensko predstavništvo mednarodne organizacije GS1 išče tehničnega svetovalca.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500
Internet je vozlišče inovacij in temelj sodobne družbe. Okolja, kjer je internet prosto dostopen in zanesljiv, beležijo nepredstavljiv razvoj. Internetna dostopnost pa ni samoumevna. ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več