Namizni računalniki
06.03.2021 14:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiv računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 24

Novi osebni računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 24 navdušuje tako po oblikovni kot po strojni plati!
Novi osebni računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 24 navdušuje tako po oblikovni kot po strojni plati!

Podjetje Asus je pred kratkim dokazalo, da mu inovativnosti na področju računalnikov vse v enem nikakor ne manjka, saj je pripravilo osebni računalnik, ki izstopa iz povprečja. Glavni adut novega osebnega računalnika Asus vse-v-enem Zen AiO 24 se skriva v inovativnem zaslonu IPS NanoEdge, saj se baha z izjemno kakovostnim prikazom slik in ozkimi robovi, ki merijo zgolj 14,4 milimetra. Poleg tega je dovolj velik tudi za zahtevnejša opravila, saj po diagonali meri 60,5-centimetra oziroma 23,8-palca.

Novi osebni računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 24 ne bo pustil na cedilu niti najbolj zahtevnih uporabnikov, saj so ga inženirji opremili z zmogljivim Intelovim procesorjem Core i7-10700T, z osmimi fizičnimi in 16 navideznimi jedri, 32 gigabajti sistemskega pomnilnika in ločeno grafično kartico GeForce MX330 z dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika. Čeprav novost ni primerna za igranje računalniških iger, bo zlahka opravila tudi z najtežjimi nalogami, in seveda z večpredstavnostnimi vsebinami.

Na zgornji strani ohišja zanimivega osebnega računalnika vse-v-enem Asus Zen AiO najdemo še visokoločljivo kamero. Kar se tiče priključkov, pa so na voljo vmesnik HDMI, podatkovni vmesniki USB 3.2 in še mnogo več. Ker ima zaslon še en dodaten vmesnik HDMI, to pomeni, da lahko nanj priključimo tudi zunanje naprave, kot na primer igralno konzolo. To v praksi pomeni, da lahko računalnik uporabljamo le kot zaslon. Maloprodajna cena osebnega računalnika vse-v-enem Asus Zen AiO pa vsaj zaenkrat še ni bila razkrita.


Prijavi napako v članku