Računalništvo, telefonija
22.09.2006 12:50

Deli z drugimi:

Share

Zaključen razpis za NETKO 2006

Zaključen je rok za prijave na razpis za najboljšo poslovno in upravno spletno stran NETKO 2006. Rezultati prijav na razpis, ki ga letošnje leto organizirata, Združenje za informatiko in telekomunikacije na GZS in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, so krepko presegli vsa pričakovanja, saj je komisija prejela preko 130 različnih spletnih predstavitev.

Letos je razpisanih 12 tekmovalnih kategorij, drugače bo potekalo delo žirije. Letošnje leto prijave v vsaki kategoriji ocenjuje tri članska žirija: strokovnjak s področja spleta, strokovnjak s področja/kategorije in priznana vodilna osebnost s področja/kategorije, s čimer je organizator skušal zagotoviti uravnoteženost različnih strokovnih ocen prijav.

Žirija bo z ocenjevanjem prijavljenih del začela v začetku meseca oktobra. V prvem krogu bo med prijavljenimi izbrala finaliste, katerih imena bomo objavili predvidoma v sredini meseca oktobra. Izbor zmagovalcev bo potekal vse do zaključne prireditve, ki bo 26. oktobra 2006 potekala na GZS. Podelitev nagrad bo potekala kot zaključna prireditev Interaktivnega festivala (IF) – dogodka, ki ga organizira Sekcija za splet, ki deluje v okviru Združenja za informatiko in telekomunikacije na GZS. Dodatne informacije na www.gzs.si/zit.


Prijavi napako v članku