Računalništvo, telefonija
01.03.2017 13:52
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj v svojem avtu potrebujete nosilec za tablico?

Zakaj v svojem avtu potrebujete nosilec za tablico?
Zakaj v svojem avtu potrebujete nosilec za tablico?

Danes si težko predstavljamo življenje brez pametnih naprav, saj jih uporabljamo tako za delo, kot tudi zabavo. Medtem, ko nas telefoni spremljajo na vsakem koraku, pa so tablice rezervirane za udobje domačega fotelja. Zaradi svoje velikosti so te v primerjavi s telefoni veliko boljši pripomoček za brskanje po spletu, branje e-knjig, urejanje dokumentov in ogled filmov ter drugih večpredstavnostnih vsebin. Žal pa so tudi bolj nerodne za prenašanje, zato jih večina uporabnikov raje pušča na varnem doma.

Ampak z ustreznim pripomočkom v to ne boste več prisiljeni. Vsaj ne takrat, ko se kam odpravite z avtomobilom. Vse kar potrebujete je nosilec za tablico, ki ga lahko namestite spredaj na vetrobransko steklo, ali pa na enega od prednjih sedežev tako da tablico lahko uporabljajo potniki, ki sedijo zadaj.

Morda se sprašujete zakaj bi to sploh potrebovali. Razlogov je več. Če tablico namestite spredaj v avtomobilu, vam ta lahko služi kot pomožna nadzorna plošča za številna opravila. Lahko jo na primer povežete z radiom in med vožnjo predvajate glasbo, ki jo imate naloženo na tablici ali pa jo uporabljate za pregledno navigacijo in obveščanje o razmerah na cesti.

Tablice bodo zelo veseli tudi potniki zadaj, sploh najmlajši. Predstavljajte si, da greste z avtomobilom na dolgo potovanje in s sabo vzamete tudi otroke. Čas jim bo minil veliko hitreje, če se bodo vmes zamotili s kakšno risanko ali filmom. V ta namen sicer lahko uporabite tudi telefon, vendar je izkušnja precej boljša in manj škodljiva za oči, če se bo video vsebina predvajala na večji tablici.

Opcij, kako vam lahko tablica v avtomobilu pride prav je seveda še veliko več, odvisne pa so predvsem od vaših potreb. Kot smo omenili že na začetku, pa za njeno čvrsto pritrditev potrebujete ustrezen nosilec. Eden takšnih je nosilec znamke Chameleon z oznako C82 + H41B / H69, ki je stabilen, prilagodljiv, vzdržljiv in vrtljiv za 360 stopinj, vanj pa grejo vse tablice velikosti 17,8 (7 palcev) do 27 centimetrov (10,5 palca). Chameleon avto nosilec za tablične računalnike in druge Chameleon izdelke najdete v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah v Sloveniji.


Prijavi napako v članku