Telefoni
25.07.2017 14:49
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno kdo se spušča na področje mobilne telefonije!

Pametni mobilni telefon Razer bo namenjen najzahtevnejšim igričarjem!
Pametni mobilni telefon Razer bo namenjen najzahtevnejšim igričarjem!

Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, so strojne specifikacije pogosto tiste, ki nas prepričajo. Med pomembnejšimi strojnimi specifikacijami izstopajo predvsem velikost zaslona, kapaciteta baterije, zmogljivost procesorja in kapaciteta vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov. To še posebej drži v primeru, da bomo telefon uporabljali pretežno za igranje iger.

Kot vse kaže, se bo na to dobičkonosno področje kmalu podalo še podjetje Razer, ki nas sicer že dalj časa razvaja z nadvse zmogljivimi in kakovostnimi igričarskimi komponentami. Gre za podjetje vrednosti več milijard evrov, zato ima vse možnosti, da pri podvigu uspe. Telefoni podjetja Razer bodo seveda namenjeni najzahtevnejšim ljubiteljem iger, zato bodo tudi opremljeni s strojno opremo, kjer ne bo prostora za kompromise.

Nekateri poznavalci celo špekulirajo, da naj bi Razer ponudil v prodajo telefone, ki bodo omogočali celo igranje profesionalnih iger preko računalništva v oblaku. Pri tem bo šlo za enak model, kot ga ponuja podjetje Valve v okviru oblačne storitve Steam. Več o prvem pametnem mobilnem telefonu podjetja Razer pa naj bi bilo znanega kmalu.


Prijavi napako v članku