Računalništvo, telefonija
11.04.2012 15:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za vas smo osvežili Računalniške-novice.com!

Za vas smo osvežili Računalniške-novice.com!
Za vas smo osvežili Računalniške-novice.com!

Verjetno ste že opazili, da smo pred kratkim osvežili spletno stran Računalniške novice, glede na predloge, ki smo jih prejeli s strani bralcev in aktualne trende. Kaj je novega? Predvsem smo odstranili veliko starega. Veliko vsebin, za katere ste menili, da ne spadajo na naslovno stran portala, smo umaknili (te so še vedno na voljo preko vsebinskih oken, ki si jih še vedno lahko nastavljate sami).

Poleg očiščenja, tako stilskega kot tudi vsebinskega, smo malenkost povečali velikost pisav, vsebinam dodali slike, ločili sporočila za javnost od uredniških vsebin, poenotili akcije in licitacije, dodali TOP multimedijske vsebine, prilagodili Facebook in ostale družabne vsadke, in še bi lahko naštevali. Na naslovno stran smo prav tako izpostavili dogajanje na forumu, še največjih sprememb pa je bila deležna menijska vrstica, ki je zdaj interaktivna.

Prenovo smo delali z mislijo na vas, dragi bralci, zato vas tudi tokrat sprašujemo, kako se vam zdi osvežitev portala? Vzemite si nekaj minut svojega časa in nam zaupajte mnenje.

Odpravite se na sledečo povezavo in rešite kratko anketo:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlOZTBYX0kzM1NmR281Tk1NWDdsSkE6MQ

P. S. Vaš je lahko tudi USB ključ 8 GB!


Prijavi napako v članku