Računalništvo, telefonija
04.01.2006 07:22

Deli z drugimi:

Share

Z Amisom v predpustne Benetke!

Vsak nov naročnik, ki se bo do konca januarja odločil za enega od Amis_ADSL paketov za dostop v internet, bo brezplačno odpotoval v Benetke. Sicer pa veljajo za Amisove ADSL pakete, ki vključujejo tudi brezplačno neomejeno uporabo varovalnega sistema in digitalnega potrdila, do konca januarja še posebej ugodne cene!

Amis je januarsko akcijo pripravil skupaj s potovalno agencijo Sonček, predpustno vzdušje v Benetkah pa boste lahko doživeli 11. februarja 2006 (v primeru prezasedenosti bodo organizirani dodatni termini za izlet). Brezplačni enodnevni izlet v Benetke velja za tisto osebo, ki je sklenitelj naročniške pogodbe z Amisom- za vse dodatne osebe je izlet možen proti plačilu – 7.900 SIT/na osebo. Vstopna mesta na turistični avtobus bodo v Mariboru, Celju, Ljubljani in Fernetičih. Akcija traja do 31.1.2006.

Amis_ADSL paketi še zmeraj vključujejo tudi neomejeno uporabo Varovalnega sistema za vaš računalnik. To pomeni, da vam bodo brezplačno zavarovali računalnik s požarnim zidom, protivirusnim programom, filtrom proti nezaželenim reklamam in pošti, če imate otroke, bodo namestili tudi starševski nadzor, ki pomeni omejitev obiska določenih spletnih strani in omejitev dostopa do interneta v določenih urah, računalnik pa bo zaščiten tudi pred vohunskimi programi.
Amis je svoj Varovalni sistem razvil v sodelovanju z enim izmed vodilnih ponudnikov protivirusne zaščite, finskim podjetjem F-Secure, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo in najkrajšim odzivnim časom in ga lahko uporabljate brezplačno in za neomejeno obdobje.

Novost v Amis-ovi ponudbi je tudi sodelovanje s Pošto Slovenije, saj želijo svojim uporabnikom Amis_ADSL dostopa v internet omogočiti tudi varno in zanesljivo upravljanje z osebnimi dokumenti in financami. Če ste torej do sedaj imeli zadržke pri poslovanju ali naročanju podatkov preko interneta, ste lahko z AMIS_ADSL-om brez skrbi tudi glede tega. Brezplačno vam bodo dodelili vašo osebno izkaznico za rabo v digitalnem svetu – t.i. standardno kvalificirano digitalno potrdilo, ki pomeni udobno in cenejše poslovanje od doma. Z overjenim digitalnim potrdilom boste lahko:
– Elektronsko oddajali napoved za odmero dohodnine,
– Prejemali in plačevali račune,
– Elektronsko oddajali vloge na upravne enote,
– Varno in zanesljivo pošiljali in prejemali digitalno podpisane elektronske dokumente,
– Naročali izpiske iz rojstne matične knjige, zemljiške knjige …


Prijavi napako v članku