Programska oprema
04.12.2011 15:28

Deli z drugimi:

Share

YouTube tudi uradno predstavil novo podobo portala

Nov YouTube je videti popolnoma drugačen, še posebej pa to velja za vstopno stran, ki vam takoj ponudi kopico zanimivih video vsebin.
Nov YouTube je videti popolnoma drugačen, še posebej pa to velja za vstopno stran, ki vam takoj ponudi kopico zanimivih video vsebin.

Pred kratkim smo pisali o tem, kako lahko z enostavno zvijačo občutimo novo podobo spletne storitve YouTube, no od danes naprej je le ta na voljo prav vsem. Nov YouTube je videti popolnoma drugačen, še posebej pa to velja za vstopno stran, ki vam takoj ponudi kopico zanimivih video vsebin, bodisi tiste na katere ste naročeni, bodisi video vsebine vaših prijateljev iz Facebooka. Če želite prilagoditi YouTube vašim željam in interesom, se boste morali najprej registrirati, saj se boste še le potem lahko naročili na želene vsebine.

Nova izboljšana zasnova kanala vam daje pogled na tisto najvažnejše, kar je najbolj pomembno, in to pomoč uporabnikom da najdejo najbolj zanimive video vsebine. YouTube je že v mesecu juniju predstavil grafični koncept Cosmic Panda, oblikovanja poskusov, katerega je s pomočjo uporabnikov še nadgradil in ustvaril boljšo zasnovo z enostavnejšim vmesnikom in večjimi slikami. Nov YouTube je danes na voljo že za vse spletne brskalnike, v spodnjem videu pa si lahko ogledate vse najpomembnejše novosti novega vmesnika.

Vas zanima več iz te teme?
YouTube iskalnik

Prijavi napako v članku