Računalništvo, telefonija
29.01.2013 10:03

Deli z drugimi:

Share

Yarvik predstavlja linijo pametnih telefonov Ingenia

Android ICS, dvojna SIM, dve jedri in poseben grafičen čip so glavni aduti nove linije Ingenia.
Android ICS, dvojna SIM, dve jedri in poseben grafičen čip so glavni aduti nove linije Ingenia.

Nizozemski Yarvik je te dni predstavil novo linijo pametnih telefonov Ingenia. Gre za prve pametne telefone priznanega proizvajalca tabličnih računalnikov in drugih elektronskih naprav potrošniškega segmenta. V ponudbi sta dva pametna telefona, ki obljubljata, da bosta brez težav zmogla vse, kar zmorejo tudi bolj znani.

Dva elegantna in kompaktna modela iz linije Ingenia sta SMP53-210 Ingenia X1 z odličnim in prostornim 5,3” IPS zaslonom in njen malce manjši sorodnik SMP45-210 Ingenia Synchro s 4,3” IPS kapacitativnim zaslonom na dotik. Zaslona obeh modelov prikazujeta v resoluciji qHD.

Dve jedri… in dve sim kartici!
Pri Yarviku pravijo, da so poskrbeli za vse, tudi za mobilne igričarje in video navdušence, saj novo linijo Ingenia poleg močnega dvojedrnega procesorja odlikuje tudi hitra grafika. Še posebej, pa je priročna dodatna reža za SIM kartico, kar vam omogoča istočasno uporabo dveh telefonskih številk. Ob klicu ali pisanju SMSa vas bo Ingenia vprašala katero telefonsko številko hočete uporabiti.

Mobilni internet

Pametni telefoni Yarvik Ingenia so pravi mobilni komunikatorji, saj vam ena SIM kartica zagotavlja polno 3G (HSDPA) povezavo, med tem ko vam druga istočasno omogoča klicanje ali pošiljanje sporočil. Telefona sta tudi t.i. quadband, kar pomeni, da vam vse našteto ponujata na kateremkoli omrežju na svetu. Yarvik Ingenia X1 in Ingenia Synchro sta opremljena tudi z Bluetooth 2.1 za priročno rabo skupaj z vašo Bluetooth tipkovnico, slušalkami ali avto zvočnikom.

Prilagodljivost kot jo omogoča le Android
Softversko srce obeh modelov Ingenia X1 in Ingenia Synchro tvori Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Izjemno hiter, tekoč in optimiziran za Ingenio vam bo zagotovil odlično zmogljivost in svobodo prijetnega upravljanja s pametnim telefonom, pa naj bo to klicanje, pregledovanje vašega Facebooka, igranje igre ali ogled filma. Yarvik Ingenia pride tudi pred-naložena z dokazanimi aplikacijami, kot je ES File Explorer, OfficeSuite Mobile in FBReader za odlično izkušnjo. Za še več aplikacij pa je že serijsko na voljo tudi Google Play.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku