Računalništvo, telefonija
04.06.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Wolt na voljo tudi v Mariboru

Do pred kratkim je bil Wolt, ki nudi naročevanje hrane prek spleta, na voljo samo v Ljubljani, od zdaj pa je na voljo tudi v Mariboru. Tukaj je tudi dobra novica za vse, ki potrebujete začasno službo, saj podjetje ponuja delo vsem, ki živijo na območju Maribora in so pripravljeni dostavljati naročeno hrano.
Wolt na voljo tudi v Mariboru
Wolt na voljo tudi v Mariboru

Wolt je že prisoten v več kot 22 evropskih državah. Ponujajo preprosto naročevanje hrane kar prek spleta in mobilne aplikacije ter zagotavljajo, da bo vaša hrana dostavljena v roku 30 minut. Prav tako je podjetje prejelo tudi nagrado s strani Appla.

Do sedaj je bil Wolt na voljo samo v Ljubljani, zdaj pa je tudi v Mariboru. V prihodnosti upajo, da se bodo razširili na več mest po vsej Sloveniji. Seveda pa je vse odvisno od povpraševanja.

Vsekakor pa je za uporabnike še vedno zelo zanimiv spletni portal eHrana, ki je na voljo tudi v ostalih krajih po Sloveniji.

Glavna razlika med storitvami je ta, da je eHrana bolj kot ne samo posrednik med restavracijo in kupcem, medtem ko je Wolt še odgovoren za dostavo.

Prosta delovna mesta lahko preverite na spletni strani -> https://wolt.com/sl/jobs

Aplikacijo za Android je na voljo na povezavi -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolt.android

Aplikacija za iOS je na voljo na povezavi -> https://itunes.apple.com/fi/app/wolt/id943905271?mt=8


Prijavi napako v članku