Računalništvo, telefonija
Igre
Tipkovnice in miške
08.12.2022 07:34

Deli z drugimi:

Share

Dobra računalniška periferija je lahko tudi poceni

Koliko obremenjujete svoj računalnik? Ste bolj umirjen poslovni uporabnik, ki dneve za računalnikom preživi z urejanjem dokumentov ali zagrizen gamer, ki rad »tolče« po tipkovnici in miški?

Draga računalniška oprema ni sinonim za kakovost, tako kot poceni računalniška oprema in periferija ni sinonim za površno izdelavo. Marsikdo izmed nas se je že opekel pri nakupu najnovejše in najdražje računalniške opreme. Bolečina je v primerjavi s cenejšo opremo toliko hujša, saj smo morali globoko seči v denarnico.

Čeprav bi si vsak uporabnik želel imeti najnovejšo in najzmogljivejšo računalniško opremo na trgu, je realnost, da večina uporabnikov za splošno uporabo ne potrebuje nadpovprečne zmogljivosti. Nič ni narobe, če za uporabo programske opreme Microsoft Office ne kupite najnovejše grafične kartice RTX 4000, ker je enostavno ne potrebujete. Tega nasveta bi se morali držati pri izbiri vseh komponent in računalniške periferije. Ne potrebujete računalniške miške s 16.000 dpi, ker se boste v večini primerov držali nekje v razponu med 1.000 in 4.000 dpi.

Namesto tega se raje osredotočite, ali je miška ne glede na ceno primerna za vaše potrebe, ali ima ergonomsko žilico, dodatne funkcionalne tipke za bolj priročno delo … Dobro vodilo pri vsakem nakupu računalniške opreme je tudi, da si preberete mnenja uporabnikov, ki vam lahko razblinijo zadnje dvome pred nakupom.

Na spletni strani www.techtrade.si boste našli raznoliko računalniško vsebino, med katero pa izstopa blagovna znamka White Shark, stara znanka marsikaterega uporabnika.

White Shark – računalniška periferija, ki zmore vse

Kako bi na hitro opisali White Shark računalniško opremo? Primeren opis bi bil »računalniška oprema, ki je sposobna odvreči kravato in se preleviti v orodje za zabavo«. Sliši se mamljivo, še posebej za tiste, ki se po dolgem tednu dela za vikend želijo sprostiti z računalniškimi igrami. To je bila tudi ideja podjetja že od samega začetka. Pred 7 leti so se zbrali računalniški entuziasti, ki so bili naveličani astronomskega vložka, ki ga zahtevajo nekateri proizvajalci za vstop na računalniški trg. Po vseh teh letih se še vedno držijo svojega poslanstva in danes so znani po tem, da so njihove računalniške miške, tipkovnice in slušalke kakovostna izbira po ugodni ceni.

Skozi leta so nadgrajevali svojo ponudbo. Po uspešnem sprejemu klasične opreme, kot so računalniške miške, membranske in mehanske tipkovnice, (brezžične) slušalke in podloge za miške, so se osredotočili še na ostale segmente. Danes vas tako na www.techtrade.si čakajo gaming računalniški stoli, nosilci za monitorje, računalniške torbe za varno prenašanje prenosnikov, mikrofoni, zvočniki, RGB ventilatorji in vrhunski gaming kompleti.

Najbolj priljubljena sta …

… gaming kompleta WhiteShark Comanche-3 in Cheyenne, ki vsebujeta miško, tipkovnico, naglavne slušalke in podlogo za miško oziroma bolje rečeno, vso glavno računalniško periferijo, ki vam bo zvesto služila naslednjih nekaj let.

White Shark Cheyenne gaming komplet se zaveda, da je prvi vtis zelo pomemben. Vaš pogled bo ukradla minimalistična embalaža v beli preobleki, vaše zanimanje pa bo vzbudila kakovostna računalniška periferija. Tipkovnica White Shark Cheyenne je za lažjo nočno uporabo osvetljena in za zagotovljeno dolgoročnost izdelana iz kovine. Miška ima optični senzor 3200 dpi. Ocenjena je na 3 milijone klikov, zato ste lahko prepričani, da jo lahko brez skrbi na polno obremenite. Za gladko premikanje miške pa poskrbi priložena podloga za miško White Shark.

Tudi White Shark Comanche-3 ponuja podobno dolgotrajno računalniško izkušnjo. Poleg kakovostne tipkovnice in miške boste v kompletu dobili še žične slušalke, s katerimi boste brez težav slišali, s katere strani se vam približuje virtualni sovražnik.

Celotno ponudbo računalniške periferije White Shark si lahko ogledate na spletni strani www.techtrade.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TechTrade Trzin
Za več informacij so vam na voljo pri TechTrade Trzin
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več