Računalništvo, telefonija
12.02.2009 16:19

Deli z drugimi:

Share

Vzorci pogodb s komentarji sedaj vedno pri roki

Po novem ne potrebujemo več pravnikov, da bi nam sestavljali pogodbe, saj so vzorci pravno pravilnih pogodb le klik stran. Založba Verlag Dashőfer je namreč pripravila prvi spletni priročnik, ki pokriva vse pomembnejše pogodbe gospodarskega, civilnega in delovnega prava. Vsaka pogodba, ki jo v priročniku najdete, vsebuje razumljiv komentar, opozorila na morebitne nevarnosti in davčno-finančne posledice.

V komentarjih k pogodbam so razložene predpostavke za sklenitev pogodbe, obveznosti, pravice in odgovornosti pogodbenih strani, možna tveganja pri sklepanju pogodb in kako se pred njimi zavarovati.

Zakaj je spletni priročnik edinstven?
Ravno komentarji k pogodbam so tisti dejavnik, ki ta spletni priročnik z vzorci pogodb naredi edinstven. Marsikatero pogodbo lahko namreč najdete na internetu, vendar pa ne morete biti nikoli prepričani, ali je pogodba sestavljena pravilno. Prav tako pri tako pridobljenih pogodbah nikoli ne veste, na kaj morate biti pozorni in kakšna so morebitna tveganja. Tovrstne dvome pa uspešno odpravlja spletni priročnik Vzorci aktualnih pogodb, saj je poln nasvetov in opozoril.

Preprosta uporaba kjerkoli že ste
Uporaba spletnega priročnika je povsem preprosta. Potrebujemo le dostop do interneta ter uporabniško ime in geslo, s katerima lahko dostopamo do spletnega priročnika. Tako imamo številne vzorce pogodb vedno pri roki, kjerkoli že smo. Tudi če imamo poslovne partnerje v tujini, nam bo priročnik prišel še kako prav, saj poleg pogodb v slovenskem jeziku vsebuje tudi pogodbe v angleškem, nemškem, hrvaškem in italijanskem jeziku.

Komu je spletni priročnik namenjen?
Spletni priročnik Vzorci aktualnih pogodb je namenjen vsem, ki želijo, da so njihove pogodbe sestavljene pravilno. Sedaj ne potrebujete več pravnikov, da bi vam sestavljali pogodbe, saj imate vzorce pravno pravilnih pogodb vedno pri roki. Komentarji k pogodbam so v veliko pomoč uporabnikom, saj jim nazorno prikažejo, na katere nevarnosti morajo biti pri sklepanju pogodb pozorni.

Pogodbe in komentarje k pogodbam so napisali strokovnjaki s posameznih pravnih področij, zato so vedno usklajene z aktualno davčno zakonodajo. Vsake 3 mesece pa se spletnemu priročniku dodajajo tudi nove vsebine.

Prepričajte se uporabnosti spletnega priročnika Vzorci aktualnih pogodb.

Sklepanje pogodb še nikoli ni bilo tako enostavno. Tukaj si lahko ogledate kratko vsebino on-line priročnika in njegovih osnovnih sklopov. Verjamemo, da bi vsak podjetnik moral imeti dostop do pravno preverjenih vzorcev pogodb s komentarji. Le tako se lahko izognete sitnostim, ki bi jih imeli zaradi pravnih sporov, ki nastanejo kot posledica nepravilno sklenjenih pogodb. Zavarujte svoje poslovanje.


Prijavi napako v članku