Triki in nasveti
24.04.2012 16:40
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse ključne funkcionalnosti mobilnika Android na dosegu prsta

Aplikacija Quick Launch Lockscreen naredi mobilnik Android vsestransko uporaben.
Aplikacija Quick Launch Lockscreen naredi mobilnik Android vsestransko uporaben.

Pametni mobilni telefoni Android so med uporabniki storitev mobilne telefonije zelo priljubljeni, saj jih ti lahko povsem prilagodijo svojim potrebam in zahtevam. Tu lahko na hiter in enostaven način spremenijo celo privzeti način zaklepanja zaslona, ki je roko na srce povsem dolgočasen. Za to potrebujemo le programsko opremo, ki »sliši« na ime Quick Launch Lockscreen.

Brezplačen program Quick Launch Lockscreen, ki je na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/guQee, povsem prenovi izgled zaklepa zaslona. Ta se namreč glede grafične oblike zgleduje po najnovejši različici operacijskega sistema Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Novost na zaslonu dejansko izriše krog, ki omogoča hiter dostop do najbolj priljubljenih aplikacij. Te lahko dejansko odpremo brez predhodnega odklepa zaslona.

Programska oprema Quick Launch Lockscreen dejansko zmore še veliko več. Ta »izriše« vse zgrešene klice in omogoča hiter povratni klic. Na zaslonu se nam prikažejo celo zadnji kontakti, ki jih imamo v seznamu. Tu lahko prebiramo še neprebrana sporočila in izvajamo hitra iskanja po spletnih informacijah in spletnih straneh. Med uporabnimi funkcionalnostmi najdemo še možnost zajemanja fotografij, izklop in vklop zvoka, odklep zaslona ter možnost hitrega dostopa do ure in koledarja. Izjemno priročno, a ne?


Prijavi napako v članku