Računalništvo, telefonija
28.02.2019 10:36
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse, kar morate vedeti o letošnjem 28. SOF

28. Slovenski oglaševalski festival (SOF) bo s sloganom »Jaz sem medij, ti si medij, vsi smo medij!« letos potekal v hotelu Kempinski Palace Portorož 11. in 12. aprila.
Vse, kar morate vedeti o letošnjem 28. SOF
Vse, kar morate vedeti o letošnjem 28. SOF

SOF v sodelovanju z Mastercard® napoveduje neprecenljivo druženje na – letos prvič – brezgotovinskem festivalu. Mastercard® bo festivalsko prizorišče preobrazil v območje plačevanja s plačilnimi karticami, udeležencem festivala pa omogočil številne inovativne, adrenalinske, osvežilne in kreativne brezgotovinske ponudbe in doživetja.

Dvodnevno festivalsko dogajanje bo v znamenju prenovljenega tekmovalnega programa, v katerega je prijava mogoča še do 5. marca in natečaja za Mlade kreativce, ki sprejema prijave do 25. marca, pestrega kongresnega programa in razgibanega družabnega programa, ki bo poskrbel za obilico možnosti za druženje in zabavo. Prijavnine po ponudbi za zgodnje ptice so na voljo le še do 1. marca.

Tekom dveh festivalskih dni bodo svoje zgodbe, znanje, ideje in izkušnje delili številni domači in mednarodni strokovnjaki, skupno okrog 40 govorcev iz Slovenije, Amerike, Nizozemske, Srbije, Španije in Velike Britanije. Kongresni program letos, kot se za temo pritiče, še več prostora namenja vsebinam, ki se osredotočajo na medije, kot bo tudi okrogla miza Meje in odgovornosti aktivne uporabe družbenih in tradicionalnih medijev, ki jo bo vodil Peter Frankl. Spremljajte spletno stran SOF, oglejte si preliminarni program ter ne zamudite najav govorcev in vsebin, ki še sledijo.

Natečaj za mlade kreativce

Mladi, drzni in kreativni, mlajši od 30 let (rojeni po 22. juniju 1988), imajo do 25. marca oziroma zapolnitve omejenega števila mest, možnost svoj talent preizkusiti na že tradicionalnem natečaju za Mlade kreativce 2019. Celoten proces ustvarjanja rešitev bo potekal v času in na lokaciji festivala, prijavljeni udeleženci pa bodo imeli 24 ur časa, da s konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorijo na razpisani brief in pokažejo, kako lahko moč digitalne tehnologije oziroma tehnološke evolucije kreativno nagovori cilje briefa. Najboljši pa bodo svoje rešitve nato predstavili na odru pred žirijo in slušatelji.

Ključni datumi

  • 28. SOF bo 11. in 12. aprila 2019 v hotelu Kempinski Palace Portorož.
  • Rok za prijavo del: PODALJŠAN DO: 5. MAREC 2019
  • Rok za prijavo na Natečaj za Mlade kreativce: 25. MAREC 2019
  • Rok za zgodnjo prijavo osebne udeležbe: 1. MAREC 2019
  • Javna objave del v ožjem izboru: NA FESTIVALU
  • Slavnostna podelitev nagrad: 12. APRIL 2019

Prijava: https://engine.sof.si/

Medijske akreditacije: https://sof.si/medijsko-sredisce/medijske-akreditacije-28sof/

Več: www.sof.si


Prijavi napako v članku