Računalništvo, telefonija
26.04.2020 13:19
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske slušalke Microsoft Surface Earbuds na voljo v maju?

Vrhunske slušalke Microsoft Surface Earbuds žal ne bodo poceni!
Vrhunske slušalke Microsoft Surface Earbuds žal ne bodo poceni!

Podjetje Microsoft je že lani v okviru dogodke Surface predstavilo povsem nove brezžične ušesne slušalke Surface Earbuds. Nove slušalke so presenetile marsikaterega poznavalca računalniškega giganta, saj so oblikovno milo rečeno čudne oziroma nenavadne. Te namreč navzven izgledajo kot raven krog, ki ni oblikovno preveč dovršen. Glavni razlog, zakaj se je Microsoft odločil za takšno obliko pa je, ker si želi, da bi uporabniki lahko z gestami upravljali celo programsko opremo, vključno s pisarniškim paketom Office 365.

Brezžične ušesne slušalke Microsoft Surface Earbuds bodo po vsej verjetnosti naprodaj že v začetku meseca maja. V evropskem prostoru naj bi za njih morali odšteti okoli 200 evrov (brez davka na dodatno vrednost), medtem ko bo njihova maloprodajna cena na ameriškem trgu znašala okoli 250 ameriških dolarjev. Za to ceno bomo seveda dobili kakovostne slušalke, ki bodo z enim polnjenjem lahko zagotovile do osem ur neprekinjenega delovanja. Praktični etui pa bo opremljen z vgrajeno baterijo, ki bo omogočala, da bomo povsem izpraznjene slušalke Microsoft Surface Earbuds lahko napolnili do dvakrat.

Kot že omenjeno bo mogoče brezžične ušesne slušalke Microsoft Surface Earbuds uporabiti tudi v navezi s pisarniškim paketom Office 365. Te bomo lahko uporabljali za premikanje dokumentov v urejevalniku besedil Work, za pregledovanje elektronske poštev v Outlooku, za predstavitev s pomočjo programa PowerPoint in še mnogo več. Slušalke Microsoft Surface Earbuds povezane s pametnim mobilnim telefonom pa bo mogoče uporabljati celo za prevajanje v realnem času, in sicer za kar 60 svetovnih jezikov.


Prijavi napako v članku