Računalništvo, telefonija
17.09.2012 16:17
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska tehnologija za brezskrbno uporabo spleta

F-Secure Internet Security 2013 zagotavlja varno uporabo spleta, spletnih bank in trgovin.
F-Secure Internet Security 2013 zagotavlja varno uporabo spleta, spletnih bank in trgovin.

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Amis, je predstavilo F-Secure Internet Security 2013, ki uporabnikom računalnikov omogoča varno brskanje po spletu. Podjetje F-Secure že 20 let zagotavlja vrhunske varnostne rešitve, kvaliteto pa potrjujejo tudi neodvisni testi AV-TEST in AV-Comparatives.

Glede na zadnje poročilo o grožnjah (F-Secure Threat Report) uporabnike še vedno ogrožajo različni škodljivi programi, od trojanskih konjev do programov, ki uporabnika izsiljujejo in zahtevajo plačilo.

Varna uporaba bank, prenovljen požarni zid, podpora za Google Chrome in Windows 8

Med ključnimi novostmi paketa F-Secure Internet Security 2013 je podpora za spletni brskalnik Google Chrome. Požarni zid je prenovljen in vsebuje dodatne možnosti filtriranja prometa. Nova verzija podpira tudi operacijski sistem Windows 8.

F-Secure Internet Security se samodejno posodablja, tako da uporabniki prejmejo tudi nove funkcionalnosti, naprimer zaščito spletnega bančništva, ki ščiti pred neznanimi trojanskimi konji.


Zmogljiv paket

F-Secure Internet Security 2013 vsebuje vse tehnologije, potrebne za zaščito računalnikov. Vsebuje namreč module za:

  • Takojšnjo zaščito pred novimi grožnjami
  • Brezskrbno uporabo spleta, spletnih bank in trgovin
  • Zaščito spletne identitete
  • Zaščito pred neželenimi sporočili in prevarami
  • Zaščito otrok pred neželenimi vsebinami
  • Podporo za Windows 8

Hkrati z novo verzijo je podjetje F-Secure predstavilo tudi novo verzijo zaščite za mobilne telefone F-Secure Mobile Security za Android.

Paket je že na voljo pri vseh prodajalcih rešitev F-Secure. Tako kot doslej lahko dosedanji uporabniki F-Secure Internet Security 2012 program brezplačno nadgradijo na verzijo 2013. Programski paket je v celoti preveden tudi v slovenski jezik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku