Prenosni računalniki
17.10.2009 10:00

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska tehnologija v HP Pavilion dv6 in dv7

HP Pavilion dv7
HP Pavilion dv7

HP je na slovenskem trgu predstavil oblikovno in tehnološko dovršene prenosne računalnike za vrhunsko digitalno zabavo in osebno ter profesionalno storilnost – HP Pavilion dv6 in HP Pavilion dv7 za vrhunsko digitalno zabavo.

Prenosni računalniki HP Pavilion so bogatejši za dve seriji zmogljivih računalnikov, namenjenih vrhunski digitalni zabavi. Seriji HP Pavilion dv6 in dv7 odlikujejo privlačno oblikovanje HP Imprint in najnovejše dvojedrne procesorske tehnologije, s katerimi so pripravljeni tudi na najbolj zahtevne zabavne vsebine.

Kupcem sta na voljo dve edinstveni poslikavi ohišja HP Imprint, ki bosta zagotovo privabili poglede – Espresso s svetlečo črno površino z diskretnimi krožnimi vzorci in Moonlight s prefinjenim vzorcem sivih linij na belem ozadju.

Prenosniki so opremljeni s programsko opremo HP MediaSmart, s katero so vse oblike zabave združene na enem mestu in oddaljene le en klik, od video posnetkov do digitalnih fotografij in glasbe. Nova različica HP MediaSmart 2.0 nudi boljšo kakovost zabave, televizijo na zahtevo in možnost ogleda ter snemanja priljubljenih televizijskih oddaj in DVD-jev v visoki ločljivosti. Uporabniki lahko organizirajo in poslušajo glasbene posnetke ali z optimiziranim glasbenim modulom ustvarijo osebne radijske postaje. Poskrbljeno je tudi za integracijo z vgrajeno spletno kamero, na voljo so funkcije za urejanje videa in fotografij, poleg tega pa zagotovljeno preprosto povezovanje z drugimi uporabniki.

Z zasloni Brightview, ki so osvetljeni s tehnologijo LED (izbrani modeli), so prenosniki HP Pavilion dv6 in HP Pavilion dv7 idealna alternativa namiznim modelom. Funkcije za digitalno zabavo vključujejo še odličen zvok, dvojni digitalni izhod za slušalke in možnost izbire pogonov Blu-ray. Zaščiti diska v primeru, da nam prenosnik pade iz rok, je namenjena programska oprema HP ProtectSmart.

Prenosniki HP Pavilion dv6 bodo na voljo od 1. novembra za začetno priporočeno maloprodajno ceno 799 evrov, medtem ko bo za HP Pavilion dv7 potrebno odšteti 979 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
HP prenosni računalniki

Prijavi napako v članku