Slika, tv, avdio
12.11.2021 11:40
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska avdio izkušnja v vsakem kotičku vašega doma

Sodoben dom je dom, opremljen s pametnimi napravami, ki so med seboj povezane, da v prostor prinesejo popolnoma novo izkušnjo in udobje.

Doma se radi razvajamo, kar ne pomeni samo, da imamo radi vse na dosegu rok, temveč da se počutimo udobno v vseh pogledih. Privoščite najboljše tudi svojim ušesom. Zvok, ne glede na to, ali je govora o glasbi ali zvoku ob gledanju najljubše serije, je pomemben del sprostitve in občutka domačnosti. Če ta ni kakovosten, smo prikrajšani za marsikaj, čeprav to navadno opazimo šele, ko »preklopimo« na kakovostne zvočnike. Nikoli nismo imeli toliko možnosti, kot nam jih avdio naprave nudijo danes.

Vsi imamo v žepih pametne telefone. Pa ste pomislili na pametni televizor, zvočnik Soundbar ali wi-fi zvočnik? Philipsove rešitve ne nudijo le vsega naštetega, ampak tudi povezavo med omenjenimi napravami in edinstveno izkušnjo.

Kaj je DTS Play-Fi?

DTS Play-Fi je tehnologija, ki bo spremenila vaše dojemanje glasbe in vas bo po novem spremljala v vseh prostorih, oziroma kjer ji boste želeli prisluhniti. Play-Fi med vsemi združljivimi zvočniki, televizorji in soundbari zagotavlja usklajeno sočasno pretakanje visoko kakovostnega zvoka. Torej lahko isto skladbo hkrati predvajate v več prostorih, lahko pa si ustvarite različna območja po svojih željah. Si lahko želite še kaj več od svojega sistema za predvajanje prostorskega zvoka?

Zdaj lahko na primer kuhate in zvok s televizorja poslušate prek zvočnika, nameščenega v kuhinji. Z DTS Play-Fi in aplikacijo Philips Sound naprave povežete kar prek domačega Wi-Fi omrežja. Aplikacija je na voljo brezplačno za telefone z operacijskim sistemom Android in iOS, tako da s tem zagotovo ne boste imeli težav.

Naj gre za nogometno tekmo, glasbo, podkaste ali katerokoli drugo avdio vsebino, dostopna bo prav v vsakem kotičku vašega doma.

Enostavna namestitev in povezljivost

Če vas je kdaj skrbelo, kaj vse boste morali storiti, preden boste vzpostavili delovanje naprav, s Philipsovimi napravami zagotovo ne boste imeli težav. Vzamete jih iz embalaže, jih enostavno povežete in uživate.

V aplikaciji Philips sound lahko preprosto dodajate podprte naprave in uživate v poslušanju najljubših vsebin. Philipsov televizor enostavno povežete z zvočniki, različne zvočnike lahko brezžično povežete med seboj, zvok pa lahko s televizorja poslušate tudi preko slušalk, ki so povezane z mobilnim telefonom. Možnosti je skoraj neskončno.

Ambilight Air

Kaj je Ambilight Air? Funkcija, ki bo dodatno prispevala k prijetnemu ambientu vašega doma. V praksi deluje tako, da na primer ob gledanju Ambilight televizorja (ki projicira svetlobo iz ekrana na steno za njim) in poslušanju zvočnika, ki ju predhodno povežete, poleg zvoka sinhronizirata tudi projekcijo ambientalne svetlobe za še boljšo izkušnjo gledanja.

Posebna promocija

Pri Philipsu so v prednovoletnem obdobju pripravili posebno promocijo. Traja od 1. 11. 2021 do 23. 12. 2021 na prodajnih mestih, ki sodelujejo v tej promociji, in sicer ob hkratnem nakupu izbranih modelov Philips OLED televizorjev in zvočnika Soundbar ali Wi-Fi zvočnika. Po registraciji proizvodov v tej promociji vam povrnejo celotno kupnino za Soundbar ali Wi-Fi zvočnik. Za več informacij si preberite Pravila in pogoje na Philipsovi spletni strani.

Več informacij in ponudbe najdete na www.philips.si/tv. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Philips televizorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TP VISION
Za več informacij so vam na voljo pri TP VISION
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TP VISION? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več