Igre
22.11.2011 08:34
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Volan Formule 1 za strastne dirkače

Z volanom Simraceway SRW-S1 Steering Wheel bo igranje dirkaških iger postalo nadvse razburljivo!
Z volanom Simraceway SRW-S1 Steering Wheel bo igranje dirkaških iger postalo nadvse razburljivo!

Podjetje SteelSeries je za ljubitelje računalniških dirk Formule 1 pripravilo nadvse zanimiv volan. Tu gre za cenovno ugoden krmilnik za osebne računalnike, ki zagotavlja izjemno natančnost in je namenjen tistim igričarjem, ki želijo iz dirkaških iger Formule 1 izvleči največ. Volan Simraceway SRW-S1 Steering Wheel namreč združuje prenosnost igralnih ploščkov in natančnost naprednih volanskih obročev.

Volan Simraceway SRW-S1 Steering Wheel nima pedalk za pospeševanje in zaviranje. Namesto njih ima na hrbtni strani analogna vmesnika, ki omogočata pospeševanje in zaviranje kar preko volana. Za natančno krmarjenje so v novincu vgrajena kakovostna tipala. Na volanu se nahaja skupno 20 tipk. Te so razporejene na način, da so igričarju takoj dosegljive. Na voljo so še stikala, ki med igro omogočajo spreminjanje zavornega razmerja, delovanje sklopke in celo aerodinamiko. Popoln nadzor nad vrtljaji motorja pa zagotavljajo priročne diode LED.

Volan Simraceway SRW-S1 Steering Wheel je za nameček zelo enostaven za namestitev in nastavitev. Ker je opremljen s tehnologijo »Plug-and-Play«, ne potrebuje namenskih gonilnikov. Volan SRW-S1 Steering Wheel je združljiv s prav vsemi simulatorji vožnje, ki so na voljo na trgu. Delovanje novosti si lahko ogledate na spletnih naslovih http://goo.gl/Hm6Jf in http://goo.gl/nsxiy. Za volan Simraceway SRW-S1 Steering Wheel je v prosti prodaji potrebno odšteti zgolj 120 evrov. To se pa splača, a ne?


Prijavi napako v članku