Življenjski slog
20.05.2024 12:45
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vlagatelji so v prvem mesecu predprodaje WienerAI ($WAI) vložili 2 milijona dolarjev

Kibernetična senzacija na področju kriptovalut, meme kovanec z umetno inteligenco WienerAI ($WAI), je v enomesečni predprodaji zbral 2 milijona dolarjev. 

Vlagatelji večajo svoje naložbe v kovanec WienerAI iz minute v minuto, 12. maja, pa je bilo opravljenih več kot 130.000 transkacij. Ni skrivnost, zakaj. WienerAI je več kot le še en ponaredek Dogecoina, je najboljši prijatelj vsakega trgovca. To pa zato, ker je najnaprednejši trgovalni bot za kriptovalute, ki je prijazen do začetnikov. 

WienerAI, ki ga opisujejo kot „revolucionarnega partnerja za trgovanje z umetno inteligenco“, svoje lastnike obdaruje z uporabniku prijaznim trgovanjem z umetno inteligenco, brezhibno funkcionalnostjo zamenjave žetonov in ničelnimi pristojbinami. 

WienerAI-jevo zvesto trgovalno vodstvo bo vlagateljem odgovorilo na vsa vprašanja v zvezi z njihovimi potrebami po naložbah v kriptovalute. Njegovi z umetno inteligenco okrepljeni pasji možgani uporabljajo napovedno tehnologijo, s katero za lastnike izluščijo zmagovalne posle in jim zagotovijo razčlenitev svoje logike in analize.

Wienerjeva funkcija zamenjave žetonov omogoča hitro in učinkovito zamenjavo žetonov, hkrati pa z nekaj kliki poišče najboljše cene, ki so na voljo na borzah DEX. 

WienerAI je več kot le prikupen obraz, saj je tudi živahen in pozoren kuža. Zaradi kibernetičnih izboljšav je štiri korake pred MEV ali arbitražnimi trgovalnimi roboti, ki prednjačijo pred transakcijami trgovcev, da bi z zmanjšanjem njihovih dobičkov ustvarili dobiček. 

WienerAI s svojo združitvijo dveh najbolj vročih niš v kriptovalutah – kovancev za umetno inteligenco in meme – spominja na še eno uspešno nedavno lansiranje žetonov, meme kovanec in varnostni žeton umetne inteligence Scotty the AI ($SCOTTY), ki je v nedavni predprodaji zbral skoraj 10 milijonov dolarjev. 

Tako $WAI kot $SCOTTY vlagatelje navdušujeta z obljubo nove generacije kovancev, ki ponujajo več smeha kot običajni kovanci umetne inteligence in več uporabnosti kot standardni meme kovanci. 

Druge močne spodbude, ki spodbujajo projekt, so njegove neverjetne nagrade za staking, ki trenutno ponujajo 542-odstotni letni donos, preverjena revizija in zabavna zgodba, ki gradi skupnost. 

Obiščite predprodajo WienerAI

WienerAI: Edinstven hibrid klobas/psov/AI

Wiener se je rodil v laboratoriju v Novi Silicijevi dolini leta 2132. Njegov prednik je nori znanstvenik, znan pod imenom Arhitekt, katerega življenjsko delo je bilo ustvariti pasjega spremljevalca s kibernetsko inteligenco umetne inteligence.

Uspelo mu je, vendar z eno pripombo. Arhitekt je med izvajanjem postopka jedel parček, zato je izgubil oprijem in svojega Dogedroida združil s parčkom. Naključni rezultat je bil WienerAI, hibrid med psom, umetno inteligenco in klobaso.

Poročilo WienerAI omenja „Vojsko klobas“ – prikupen izraz za legije privržencev, ki jih upa pritegniti meme kovanec AI, zato obstajajo subtilni namigi o močni družbeni komponenti.

Dogecoinova samooklicana „pasja vojska“ se mora paziti. Vojska klobas prihaja.

WienerAI: Najbolj pridni fant v kriptovalutah

Ena od prednosti, ki jih ima vojska klobas pred vojsko psov, je energetska učinkovitost.

Dogecoin, ki se je začel uporabljati leta 2013, živi na lastni verigi blokov, ki je prirejena izvirni kodi Bitcoina. Dogecoin uporablja mehanizem konsenza PoW (Proof-of-Work), zato rudarji, ki imajo dostop do največ energije in/ali izračunov, izkopljejo največ DOGE.

V svetu naraščajočih temperatur ozračja in mednarodnih podnebnih ciljev je PoW med vestnimi vlagatelji vse bolj zaskrbljujoč.

Za Vojsko klobas to ni potrebno. V verigi Ethereum, ki jo uporablja WienerAI, se uporablja mehanizem konsenza PoS (Proof-of-Stake), kjer rudarji, ki vložijo največ ETH, prejmejo največ nagrad. To je za več kot 99 % energetsko učinkovitejše od Bitcoinov ali Dogecoinov.

Drugič, v industriji, ki jo v zadnjih dveh letih pretresajo skoraj nenehni škandali in likvidnostne krize, WienerAI ponuja varnost ustrezne revizije. Pametno pogodbo WienerAI je revidiral Coinsult, zaupanja vredna varnostna platforma za veriženje blokov, ki izvaja redne varnostne preglede različnih platform za kriptovalute in veriženje blokov.

In nenazadnje, tu so še sočne dnevne nagrade za staking, ki jih ponuja pametna pogodba WienerAI. Približno 20 % zaloge $WAI je namenjenih za staking. Spletna stran spodbuja kupce, naj stavijo med predprodajo, da bi izkoristili trenutno ponujen 488-odstotni letni donos.

Vlagatelji so se vključili v predprodajo WienerAI, ki ni omejena in bo potekala na podlagi organskega povpraševanja.

Do dviga cene je še manj kot 72 ur, zato se čas za nakup $WAI po trenutni ceni izteka, preden se predprodaja premakne v naslednji krog.

Obiščite predprodajo WienerAI


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več