Računalništvo, telefonija
10.03.2020 18:00

Deli z drugimi:

Share

Vizualno osupljiv in funkcijsko-bogat: MMD predstavlja novi monitor Philips 346P1CRH

Philips napoveduje lansiranje novega 34-palčnega LCD monitorja Philips 346P1CRH, opremljenega z ukrivljenim WQHD zaslonom s tehnologijo DisplayHDR 400, z izjemnimi vizualnimi zmogljivostmi in številnimi priročnimi funkcijami povezovanja.
Vizualno osupljiv in funkcijsko-bogat: MMD predstavlja novi monitor Philips 346P1CRH
Vizualno osupljiv in funkcijsko-bogat: MMD predstavlja novi monitor Philips 346P1CRH

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje lansiranje novega 34-palčnega (86,36 cm) LCD monitorja Philips 346P1CRH. Opremljen z ukrivljenim WQHD zaslonom s tehnologijo DisplayHDR 400, ta monitor poleg izjemne vizualne zmogljivosti ponuja tudi številne priročne funkcije povezovanja, kot so vgrajena priključna postaja USB-C in stikalo KVM, ter široko paleto tehnologij in inovacij, ki povečajo udobje uporabnikov in zagotavljajo kar najbolj produktiven in prijeten delovni dan.


Brezhibna povezljivost

Kar se tiče povezljivosti, ima Philips 346P1CRH vse potrebno. Poleg tega, da je opremljen z DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 in RJ45 priključki, ima vgrajeno tudi priključno postajo USB-C z dovajanjem napajanja, ki omogoča takojšnjo produktivnost. Uporabniki lahko preprosto in enostavno povežejo vse svoje periferne naprave z monitorjem, s čimer odpravijo nered s kabli, medtem ko svoj prenosni računalnik napolnijo z enim preprostim, reverzibilnim konektorjem USB-C, ki omogoča tudi gledanje videoposnetkov z visoko ločljivostjo, prenos datotek z izjemno hitrostjo, in še več. Zahvaljujoč tehnologiji MultiView lahko uporabniki izkoristijo prednosti dvojnega povezovanja in ogleda za istočasno delo z več napravami, kot sta osebni in prenosni računalnik. Z vgrajenim stikalom KVM MultiClient pa lahko uporabniki nadzirajo dva ločena osebna računalnika z eno nastavitvijo monitorja, tipkovnice in miške, medtem ko s pripravnim gumbom hitro preklapljajo med viri.


Vrhunska kakovost slike

Philips 346P1CRH ponuja uporabnikom vizualno zadovoljstvo tehnologije CrystalClear z ločljivostjo QHD 3440 x 1440 za izjemno jasne in kristalno čiste slike. DisplayHDR 400 s certifikatom VESA poskrbi za dodatno svetlost, globlje kontraste in čudovite barve za vizualno izkušnjo, ki bo prevzela vsa čutila uporabnika. Široki zorni koti 178°/178° in format UltraWide 21:9 omogočajo dovolj prostora tako za skupinsko delo kot tudi za sočasno delo z več datotekami in preglednicami, kar bodo zagotovo cenili strokovnjaki na področju financ, bančništva in grafičnega oblikovanja. Zahvaljujoč tehnologiji Adaptive Sync, ki zagotavlja hitro in tekoče igranje, je monitor prava vizualna poslastica tudi za ljubitelje iger.

Dodatno udobje, povečana praktičnost

Philips 346P1CRH je opremljen s pametnimi in učinkovitimi funkcijami, ki povečujejo udobje. Po višini nastavljivo stojalo zagotavlja ergonomsko enostavnost, medtem ko funkcije za povečanje udobja oči s certifikatom TÜV zmanjšujejo utrujenost oči. Priročna izskočna spletna kamera Windows Hello, opremljena s tehnologijo prepoznavanja obraza, zagotavlja varno povezljivost in jo lahko varno zložite nazaj v zaslon, ko je ne uporabljate. Ta monitor je tudi ekološko zasnovan in ponuja funkcije za varčevanje z energijo, kot sta LightSensor in PowerSensor, s katerimi lahko prihranite do 70% na stroških energije. Prav tako ustreza standardom EnergyStar 8.0, EPEAT* in RoHS, ter ne vsebuje škodljivih snovi, kot sta živo srebro in svinec, in je pakiran v 100% reciklirano embalažo.

Zmogljiv, funkcijsko-bogat in vizualno navdušujoč monitor Philips 346P1CRH bo na voljo od marca dalje po priporočeni prodajni ceni 589 €.

* Certifikat EPEAT velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite: https://www.epeat.net/

Več informacij o monitorjih Philips: www.philips.si/c-m-so/monitorji

in pri pooblaščenemu uvozniku, prodajalcu in serviserju: PC H.AND d.o.o.: www.pchand.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku