Telefoni
20.12.2013 12:32

Deli z drugimi:

Share

Vivo Xplay 3S: Pametni mobilnik z najboljšim zaslonom!

Podjetje Vivo je najavilo razpoložljivost mobilnika XPlay 3S, ki se kot prvi ponaša s kakovostnim zaslonom vrtoglave ločljivosti 2.560 x 1.440 točk. Zaradi nadvse kakovostnega prikaza slik so mnogi poznavalci prepričani, da se bodo za tovrsten zaslon kmalu odločili še preostali vodilni proizvajalci mobilnikov.
Zaslon izjemne ločljivosti mobilnika Vivo XPlay 3S se bo zlahka prikupil ljubiteljem iger in večpredstavnostnih vsebin!
Zaslon izjemne ločljivosti mobilnika Vivo XPlay 3S se bo zlahka prikupil ljubiteljem iger in večpredstavnostnih vsebin!

Podjetje Vivo je v Pekingu v okviru lastne konference predstavilo novi pametni mobilni telefon Xplay 3S, ki se kot prvi nasploh ponaša z izjemno kakovostnim zaslonom vrtoglave ločljivosti 2.560 x 1.440 točk. Zaslon s 6-palčno (15,2-centimetrsko) diagonalo se lahko pobaha tudi z gostoto prikaza 490 točk na palec oziroma celo večjo od zaslona mobilnika HTC One. Novost je na račun izjemnega prikazovalnika slik kakopak pisana na kožo predvsem ljubiteljem iger in večpredstavnostnih vsebin.

Ker je pametni mobilni telefon Vivo XPlay 3S opremljen z izjemno kakovostnim zaslonom, je temu primerno zmogljiva tudi strojna oprema. Ta obsega 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 800 frekvence 2,3 gigaherca, sistemski pomnilnik kapacitete treh gigabajtov, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk in spletno kamero ločljivosti 5 milijonov točk. Za brezskrbno delovanje skrbi vgrajena baterija zmogljivosti 3.400 miliamperskih ur, na vgrajenem pomnilniku kapacitete 32 gigabajtov pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3.

Pametni mobilni telefon Vivo XPlay 3S je trenutno naprodaj le na Kitajskem, zanj pa je v prosti prodaji potrebno odšteti preračunanih 420 evrov. Širom sveta naj bi bila novost na voljo najkasneje do pomladi.


Prijavi napako v članku