Življenjski slog
08.08.2022 16:32

Deli z drugimi:

Share

Visoko zmogljiv laserski stroj za graviranje po izredno ugodni ceni

Kaj lahko ustvarjate z lasersko tehnologijo? Po udomačitvi laserske tehnologije v obliki dostopnih laserskih strojev za graviranje lahko vsak povprečen uporabnik izdela kar nekaj raznolikih in unikatnih izdelkov. Laserski gravirni stroj Atomstack S10 Pro ponuja še več, saj poleg graviranja omogoča tudi rezanje. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili akcijsko ponudbo ravno za omenjeni laserski stroj za graviranje in rezanje. Cena? Uporabite promocijsko kodo CC227 za znižanje cene na vsega 368,88 €.

AtomStack S10 Pro: glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj je izdelan iz anodizirane aluminijeve zlitine, ki naredi stroj bolj trpežen, obenem pa mu izboljša natančnost graviranja in rezanja. Celotno konstrukcijo naj bi po besedah proizvajalca bilo moč sestaviti v 20 minutah.

Ultra fino lasersko fokusno območje je zmanjšano na 0,08*0,06 mm. Laser visoke gostote lahko zlahka reže 20 mm svetli les, 15 mm debel akril, gravira pa lahko tudi neposredno na nerjaveče jeklo, kovino, keramiko in steklo. Hitrost graviranja in rezanja je 40 % višja od običajnega modela.

Pred začetkom graviranja vam ni potrebno prilagajati fokusa. Območje žariščne točke novega laserja je le 1/3 površine točke drugih podobnih laserjev. Nov laser hkrati združuje natančno graviranje in visoko energijsko rezanje. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Na osi X in Y so natančne merilne črte za hitrejšo merjenje dolžine. Velika delovna površina 410 x 400 bo dovolj za različne potrebe graviranja in zahteve uporabnika. Naprava je združljiva z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL (za osnovne uporabnike), LightBurn (ponuja več naprednih orodij). Podpira tudi Windows in Mac pametne naprave.

Laserski gravirni stroj AtomStack uporablja integrirano vijačno palico, zaradi katere je gibanje laserje bolj natančno, sklopka pa bolj trpežna. Gravirate lahko tudi brez povezave z računalnikom. V primeru nepričakovane situacije se stroj samodejno ustavi in prepreči morebitne poškodbe.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam laserski stroj dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več