Strojna oprema
11.12.2007 09:18
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Visoke ocene za ProSafe

NETGEAR, Inc. je danes objavil, da je njihov pametni brezžični krmilnik ProSafe (WFS709TP) prejel najvišje ocene na nedavnem ocenjevanju brezžičnih LAN stikal za mala in srednje velika podjetja, ki ga je izvedla revija Network Computing. Pri ocenjevanju so pametni brezžični krmilniki ProSafe, skupaj z brezžičnimi LAN krmilniki podjetij Bluesocket, D-Link, Motorola, Ruckus in 3Com, ocenili in uvrstili na podlagi zmogljivosti/dosega, varnosti, enostavnosti konfiguracije, nadzora in upravljanja, dodatnih funkcij in cene. Ocenjevanje si lahko ogledate tule.

Pri ocenjevanju in primerjanju rešitev WLAN za mala in srednje velika podjetja so ugotovili, da je brezžični krmilnik ProSafe podjetja NETGEAR “v primerjavi s konkurenco prikazal enakovredno delovanje, napredne funkcije in dobro ceno in da skorajda ne sme manjkati na nobenem seznamu za sisteme WLAN v katerem koli malem ali srednje velikem podjetju.” Ocenjevalec Jameson Blandford je napisal, da je sistem podjetja NETGEAR “vrhunska ponudba po ugodni ceni.”

“Pametni brezžični krmilnik ProSafe je prejel “idealne” ocene za varnostne in dodatne funkcije ter za ceno. Pohvaljene so bile tako varnostne funkcije, ki vključujejo vgrajen požarni zid SPI, vgrajen strežnik RADIUS, vgrajeno preverjanje pristnosti portala ter zaznavanje in obvladovanje dostopnih točk, kot tudi dodatne funkcije, ki vključujejo “najboljšo vgrajeno pokritost brezžičnega sistema LAN v skupini,” je povedal Blandford. Poleg pohval za ProSafe Control Center in njegove čarovnike za konfiguracijo, ki poenostavljajo običajna administrativna opravila, je bil brezžični krmilnik ProSafe imenovan tudi za najbolj dostopno rešitev.

“Cena za radijski sistem podjetja NETGEAR je bila najnižja med vsemi tekmeci, in sicer znaša 2.900 ameriških dolarjev za stikalo in 180 ameriških dolarjev za dostopne točke 802.11g. Za večjo zmogljivost pri uporabi dostopnih točk 802.11a/b/g za 240 ameriških dolarjev na enoto je to najcenejša možnost dvopasovnega delovanja v skupini.”

“Zelo smo zadovoljni, da se je naš pametni brezžični krmilnik ProSafe tako dobro odrezal pri ocenjevanju revije Network Computing in da velja dejstvo, da cena, delovanje in zbirka vrhunskih funkcij, ki jih ima naš krmilnik, predstavljajo idealno, cenovno ugodno rešitev WLAN za mala in srednje velika podjetja,” je pojasnil Peter Newton, direktor marketinga poslovnih brezžičnih in varnostnih izdelkov pri podjetju NETGEAR.

“Z uporabo ključne tehnologije, ki je primerna za velika podjetja, in s ciljem ustvariti izdelke, ki so bolj vsestranski in lažji za uporabo ter vodeni z NETGEAR-ovim administracijskim vmesnikom ProSafe Control Center, smo ustvarili celovito rešitev, ki malim in srednje velikim podjetjem zagotavlja vrhunsko funkcionalnost.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več